Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2012. 20:45h.

Ultimàtum del PPC a Mas

Sánchez-Camacho amenaça de retirar-li el suport si no abandona l'"agenda de confrontació"

Ultimàtum del PPC a Mas

Camacho i Mas, en una foto d'arxiu

La presidenta del PPC, Alicia Sánchez-Camacho, ha amenaçat Artur Mas de retirar-li el seu suport parlamentari si no abandona l'"agenda de confrontació". La diputada popular ha demanat al president de la Generalitat que "no jugui amb foc".

"Si el Govern de CiU només te com a pripritat una agenda de confrontació i d'enfrontament amb el Govern d'Espanya i una agenda on la la prioritat sigui portar a Catalunya a la separació d'Espanya, el PP no podrà donar suport", ha remarcat. També ha reclamat que promogui una Diada d'"unitat" després que des del Govern s'hagi donat suport a la manifestació pel pacte fiscal.

Sánchez-Camacho ha demanat una reunió "inmediata" amb Mas perquè considera que l'executiu català ha incomplert l'acord sobre la reducció del nombre de delegacions catalanes a l'estranger i també el de la despesa pública.

Segons ha indicat, el Govern de la Generalitat està "dividit i desorientat", alhora que ha assenyalat que el conseller d'Interior, Felip Puig, "no pot ser un agitador social", en relació a les seves darreres declaracions. En aquest sentit, ha reblat que Puig va "desautoritzar" la vicepresidenta, Joana Ortega.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#11 Almogàver , La Sagrera , 18/08/2012 - 14:06

Els ultimatums de la Kamaxo a l'Atur Mas són iguals dels que fa l'Atur Mas al Rajoy.

#10 joan, manresa, 18/08/2012 - 12:48

tinu..)d'aplastar Catalunya...,diu que vol arrivar a tot racó del País...,Sr.President lliguis be las espardenyas..,axequi el cap i amb crit ben fort ,que resoni per els cuatre costats de Catalunya ..,SOM UNA NACIÖ,NOSALTRES DECIDIM...,si fa falta repetexi cent vegades..--Esperem no tenir problem

#9 joan, manresa, 18/08/2012 - 12:43

tinu.)elecció independentista...,va folla...,diu que "vol convertir el cinturó roig en blau...",,li faltan menjar moltes sopetas i farinetas encare...,Sr.President,Vosté tambe sa de posar las piles...,¿ Qui Governa aquí...? Vosté o la Sra.Alicia.Decidexi...,pro pensi que un caball molt fort (con

#8 joan, manresa, 18/08/2012 - 12:38

El Casal obre la seva paradeta matinal,desde Morolandina..---¡Pro que cull...s sa cregut aquesta doneta..??Sr.Mas,Sr.President ..,engegila a cal taps...,li fará la vida imposible...,i com ensumeja eleccions ya carrega las pilas...,ella i "ells" si juguen en foc...,estan atacant tota lliure (cont.

#7 Eduardo González Palomar, Manlleu, 18/08/2012 - 12:00

¡Toma del frasco, Carrasco! ¿¡Y qué sería de los nacionalistas de Catalunya sin echar mano de la enconada confrontación!?