Publicitat
Política · 5 de Novembre de 2013. 20:07h.

Ultimàtum d'ERC a Mas

La formació no donarà suport als propers Pressupostos si no hi ha consulta

Ultimàtum d'ERC a Mas

Aragonès i Rovira, durant la roda de premsa

El portaveu econòmic del grup parlamentari d’ERC, Pere Aragonès, ha destacat que els Pressupostos presentats avui pel conseller Mas-Colell han de ser “els darrers autonòmics de Catalunya”.

Aragonès, en roda de premsa acompanyat per Marta Rovira, ha dit que “aquest ha de ser el darrer pressupost autonòmic de la Generalitat perquè per fer els pressupostos que necessita Catalunya, el que necessitem és un estat independent”.

També ha explicat que “paren el cop i no es retalla despesa després d’anys en què la despesa anava a la baixa, el pastís és més petit, malgrat els esforços per incrementar ingressos, i això ens obliga redistribuir-lo millor”.

Per la seva banda, Rovira ha comentat són “els pressupostos més socials amb el 71% destinat a les polítiques socials ( educació, salut, benestar, RMI, habitatge)”.

I ha destacat que “no ens agraden, no ajuden els ciutadans de Catalunya i no fan justícia a l’esforç que fan els catalans i catalanes”. Rovira ha justificat que “neixen amb unes limitacions molt grans, com les deslleialtats o l’objectiu de dèficit, que minen la capacitat financera d’aquests pressupostos, que suporten una retallada imposada, no negociada”.

“La nostra voluntat és poder fer uns pressupostos que no tinguin les limitacions de l’estat espanyol, uns pressupostos en què Catalunya tingui la plena gestió de tots els recursos, les plenes competències i que puguin donar resposta a les necessitats del país”, ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#12 torosentado, Barcelona, 07/11/2013 - 21:20

ERC esquerra Revolusionaria de cataluña ya puede ir acostumbrando el oído al "avui no toca", y dentro de nada será " anem per feina". Y no te digo nada para después de navidad parecerá que ya no han gobernado nunca juntos. ¿ Que pasó con el PP? en un mes parecía que habían pasado 1 lustro....

#11 jotaeme, Mataro, 06/11/2013 - 18:56

Estos de ERC creen que somos tontos. No lo necesitan. Los próximos se pueden prorrogar, de ahí el interés de aprobar estos por el iluminado y su cuadrilla de entorchados estelados.

#10 Anònim, Organyà de Dalt, 06/11/2013 - 10:57

Insisteixo en el moll de l?os, la pregunta és: Vol la independència de Catalunya, tot i que?

#9 spanish, Madrid, 06/11/2013 - 01:04

el principio del fin

#8 jaume, bcn, 05/11/2013 - 23:50

Aqui no va a quedar ni el tato....directos al desastre