Publicitat
Política · 2 d'Agost de 2022. 14:40h.

Ultimàtum per a la "desjudicialització"

Aragonès posa com a termini "final d'any" per als canvis legislatius

Ultimàtum per a la "desjudicialització"

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, aquest dimarts en roda de premsa posterior a la reunió del Consell Executiu, ha marcat com a termini "final d'any" per acabar amb la desjudicialització. "Abans d'acabar l'any s'ha d'haver concretat i ha hagut d'haver-hi canvis legislatius i acords determinants en el procés de desjudicialització", ha afirmat.

Aragonès ha assegurat que, en el marc de la mesa de diàleg, el govern espanyol "s'ha compromès a avançar de forma determinant i concreta abans de final d'any". Segons ha manifestat, des del Govern estan "convençuts que les majories per fer possibles aquests canvis existeixen".

Considera que per avançar en aquest àmbit "simplement cal voluntat política de posar-nos d'acord". Aragonès ha emplaçat públicament al govern de Sánchez a tancar acords per aquest procés de desjudicialització, en el qual explica que "cal treball discret i voluntat d'acord per donar-li sortida".

Tanmateix, el president del Govern ha remarcat que els objectius per a la mesa de diàleg són "l'amnistia i autodeterminació". Durant la roda de premsa ha insistit en el "dret a decidir el nostre futur amb total llibertat".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#18 Decebut, bcn (tbn), 03/08/2022 - 15:13

Volem votar! Tabàrnia, comunitat autònoma! Referèndum, ja!

Democràcia total!

#14 Galba, Barcelona, 02/08/2022 - 22:22

Y si no, ¿qué?

#11 Aleman stolberg, Tortosa (Taifa eslava ind.) , 02/08/2022 - 19:46

Como diría Abascal corre corre que te pillo.

#11.1 pepe, Andorra, 03/08/2022 - 14:06

si, también decían algo asi los Leño, corre, corre, corre q te van a echar el guante.......Aunque en este caso queda mejor la de Woody Allen, toma el dinero y corre, pq al final, todo esto no es mas q un vulgar atraco, robo, saqueo o como lo quieran llamar.

#10 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 02/08/2022 - 19:32

Bla, bla, bla, bla, mientras dure Sánchez.
Cuando acabe el sanchismo, acabará el aragonesismo y el nacionalismo pasará al ostracismo.

#9 Oriolgután, Marbella , 02/08/2022 - 19:02

Al final resultará que la desjudicialización de la justicia al igual que la represión son como los reyes magos algo que los padres cuentan a sus hijos para que estos estén contentos. Para que no intervenga la Justicia lo más fácil es cumplir la ley pero los reyes vagos de Occitania necesitan mentiras y victimismo para mantener su chiringuito.