Publicitat
Política · 23 de Gener de 2014. 20:10h.

Un exdirector de TV3 assistirà a la convenció del PPC

Alfons Quintà participarà en un debat contra "el pensament únic"

Un  exdirector de TV3 assistirà a la convenció del PPC

Sánchez-Camacho i De Cospedal, durant un acte del PP

Aquest divendres comença a Barcelona la convenció que el Partit Popular (PP) celebrarà fins dissabte amb l’objectiu de visualitzar la seva presència a Catalunya per fer front al procés sobiranista. La jornada de divendres comptarà amb diversos espais de debats, i en un d’aquests debats titulat “Pluralisme davant el pensament únic” hi haurà la presència a la taula de l’exdirector de TV3 i exdelegat de El País a Catalunya, Alfons Quintà.

La presidenta del PP de Catalunya (PPC), Alicia Sánchez-Camacho i la secretària general del partit, María Dolores de Cospedal, seran les encarregades d’inaugurar aquesta convenció. Un altre dels espais de debat versa sobre “Governs municipals eficaços” per 'vendre' la gestió del populars en aquells municipis on governa, amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier García-Albiol i el de Castelldefels, Manuel Reyes, entre d’altres.

També hi haurà espais de per parlar sobre el terrorisme, en un debat que comptarà amb la presidenta de la Fundació de Víctimes del Terrorisme, María del Mar Blanco. El president del PP, Mariano Rajoy, hi intervindrà el dissabte per clausurar l’acte.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#26 FREEDOM FOR CATALONIA, yes and yes, 24/01/2014 - 18:06

Ningú defensa una causa que desconeix, expliquem-nos al món, difonguem els nostre missatge!

http://www.youtube.com/watch?v=ZkA5HLQizwE

És important que ens GUANYEM el suport de la opinió pública internacional per a GUANYAR la independència!

#24 gerard de sarria, bcn, 24/01/2014 - 16:31

Periodista independent no vol dir pas GREGARI.....

#23 a favor d'Alfons Quintà, CAT, 24/01/2014 - 12:57

Alfons Quintà no és del PP: És un catalanista de pedra picada de tota la vida que, al contrari d'altres servs, te la virtut de ser independent i de denunciar tot allò que calgui denunciar a casa nostra, com la corrupció imperant a CiU. Molts li respectem, malgrat no coincidir en el seu liberalisme.

#23.1 Xipolleig, Barcelona, 24/01/2014 - 13:27

Alfons Quiintà, no és del PP, és del partit de l''Alfons Quintà. Sectari, o oportunista fins a la hipèrbole, quan era a TV3 era més pujolista que en Pujol, al Diari de Girona,més nadalià que en Nadal, i ara serà,depèn de qui pagui,més riverista que en Rivera o més rajoyià que en Rajoy.

#22 a favor d'Alfons Quintà, CAT, 24/01/2014 - 12:42

La virtut d'Alfons Quintà és que és un periodista independent que no te pèls a la llengua en denunciar la corrupció que impera en partits com CiU, al contra d'altres servils amb el poder. Molts li agraïm la tasca de denúncia feta al Diari de Girona sobre les misèries de CiU i altres.

#21 Rafa, lleida, 24/01/2014 - 12:18

Pero bueno que osadía la de este señor, entrar en un debate abierto.