Publicitat
Política · 27 de Maig de 2011. 16:12h.

Un alcaldable de la CUP titlla Puig de "psicòpata"

"Neteja política i ideològica pròpia d'un tirà psicòpata i violent", afirma en candidat per Barcelona

Un alcaldable de la CUP titlla Puig de "psicòpata"

Imatge del missatge de Monge al Twitter

Xavier Monge, que ha estat l'alcaldable de la CUP per Barcelona, ha criticat el conseller d'Interior, Felip Puig, i el president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, per les càrregues policials a la Plaça Catalunya.

Monge, mitjançant el seu Twitter, ha afirmat que el que ha succeït a Barcelona és una "neteja política i ideològica pròpia d'un tirà psicòpata i violent com Felip Puig i Artur Mas". "Felip Puig, o plegues tu o et farem plegar nosaltres", afegeix.

El que ha estat alcaldable per Barcelona també ha criticat alguns mitjans de comunicació. "TV3 és una maquina de propaganda del règim. No té altre nom", ha assegurat, així com "quan Antena 3 fa periodisme i l'Ara propaganda desinformativa, és que els temps estan canviant, i molt".

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#18 Miguel, BCN, 31/05/2011 - 12:02

Repeteixo: Aquestos perro-flauta de les CUP han recollit les despulles d'ERC, res més, no les hi doneu importància.

#17 Terraxa, Terrassa, 30/05/2011 - 22:32

És increïble, si de debò té tans pebrots, que se'n vagi a predicar la independència al Baix Llobregat, vejam si es posa tan xulo amb els primers quillacos que trobi: "tu va a pillá, catalufo"

#16 El ganxet justicier, Reus, 29/05/2011 - 18:06

Javier Monge (sic) ha millorat molt darrerament: fa 4 o 5 anys va dirigir al Fossar les òsties contra ERC, que van acabar amb un ferit amb el cap obert. I si troba que l'ARA desinforma, li pot arreglar la L. Altarriba, periodista de l'ARA i membre de CUP-Barcelona. Entre amics és fàcil!

#15 Domènec, Londres, 28/05/2011 - 13:15

Amb CiU, enlloc d'anar cap a la Independència, el que fem és anar cap al colonialisme més extrem, on CiU fa de virrei repartint garrotades a tot aquell que es manifesti. Aquest comportament el que fa es dividir els catalans, no sumar per la independència.

#15.1 Gerard, Barna, 29/05/2011 - 07:52

Exacte. I tot pq el nou conseller volia marcar paquet. La intervencio no s'explica d'altra manera doncs no té cap sentit racional tot el q va passar. Ep,i aixo q diu q es independentista! Sovint faig l'acudit q la nostra dreta es pensa q la independencia es demana si us plau en un restaurant car.

#14 mario, sabadell, 28/05/2011 - 11:34

normal , si tots per les pintes que warros que tenien eren de la cup,massa democracia tenim al pais!!molt be mossos veu actuar genial!!