Publicitat
Política · 4 d'Abril de 2015. 15:36h.

Un alcaldable del PSOE als independentistes: "hauran de passar per damunt del meu cadàver"

El candidat per Madrid, Antonio Miguel Carmona, creu que "a Espanya hi ha una sola nació, que és Espanya"

Un alcaldable del PSOE als independentistes: "hauran de passar per damunt del meu cadàver"

Carmona, con Sánchez, en una foto de archivo

El candidat socialista a l'alcaldia de Madrid, Antonio Miguel Carmona, ha advertit als independentistes que "qui vulgui passar per damunt de la Constitució haurà de passar abans per damunt del meu cadàver". 

D'aquesta forma ha reaccionat als retrets per haver citat a Twitter, fent referència a l'independentisme català, la crítica de Miguel de Unamuno i Pío Baroja al provincianisme.

"M'han respost els que es deuen sentir al·ludits", ha dit Carmona en una trobada amb ciutadans en plena precampanya municipal. "Així sabem qui són els que s'identifiquen amb el provincianisme"", ha afegit. 

Carmona ha recalcat que "a Espanya hi ha una sola nació, que és Espanya". Ell personalment pensa "defensar la raó i la Constitució". "És el principal valor ètic que té aquesta nació i jo defensaré la Constitució com altres que han defensat la Constitució i la democràcia en els últims dos segles", ha proclamat.

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#47 mirk, bcn, 07/04/2015 - 13:55

carmona, sap el significat de la paraula democràcia? sap el significat de les urnes? sap que jo tinc 51 anys i mai m´han donat la possibilitat de votar cap constitució? li recordo que l´anterior, molt obsoleta, es va signar l any 1978 per tant, tots els qui la van signar tenen ara 55 anys o més.

#46 Vlac, Barcelona, 06/04/2015 - 16:01

Por fin un Sr. del PSOE que habla sin ambigüedad.
Gracias al Sr. Carmona, puede que el maltrecho PSC recupere algunos votos.

#45 Boixader, Manresa, 06/04/2015 - 00:27

Sr. Carmona, Els Catalans no tenim quer passar per sobre de cap cadaver a Madrid, no pensem ni remotament d'envair cap territori. Vostésik que haurà de passar per sobre nostre, si vol siguir amb la colonia
Catalana sota el seu poder.

#44 jordi, bcb, 05/04/2015 - 21:58

I jo sent catala...tb dic el mateix....A PART...
INDEPENDENTISTES.....PASSAREU ANYS I ANYS ...MORIREU VOSSALTRES I LES FUTURES GENERACIONS I NO SEREU INDEPENDENTS.

#43 sS, BCN, 05/04/2015 - 20:49

Típiques paraules de "colono" disfressat. Catalunya s'ha volgut independitzar desde la creació d'Espanya al segle XVI. Hi van haver revoltes el XVII, guerres el XVIII, revoltes el XIX, guerra civil el XX i el segle XXI estem com estem, guerra freda. I això no pot continuar així.