Publicitat
Política · 16 de Setembre de 2017. 13:40h.

Un alcalde de Demòcrates insta els mitjans a "aguantar al peu del canó"

Víctor Falguera, d'Albatàrrec, denuncia "una persecució igual de dura que la nostra"

Un alcalde de Demòcrates insta els mitjans a "aguantar al peu del canó"

L'alcalde d'Albatàrrec, Víctor Falguera

L'alcalde d'Albatàrrec, Víctor Falguera (Demòcrates), ha denunciat la "persecució" que, segons ell, reben els mitjans de comunicació pel referèndum de l'1 d'octubre i els ha instat a "aguantar al peu del canó". Així ho ha dit en el seu parlament al pati dels Carruatges de Palau de la Generalitat durant l'acte de suport als alcaldes investigats per la Fiscalia per cedir locals municipals per a la votació.

Falguera ha dit que "és just recordar i fer un petit homenatge a un gremi especial que tots aquests dies està rebent una persecució igual de dura que la nostra". "Sou els mitjans de comunicació, que esteu sent durament atacats", ha criticat.

L'alcalde de Demòcrates ha remarcat que "sense vosaltres, la nostra feina, evidentment, continuaria tenint sentit, però segurament tindria menor repercussió." i ha afegit que "mentre no us tanquin, mentre no us emmordassin, mentre no us imposin encara més i més condicions..." "Vosaltres aguanteu al peu del canó igual que ho farem nosaltres", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#27 Gregari, VNG, 17/09/2017 - 19:54

Mal de muchos consuelo de tontos. Qué coño es esto de Albatàrrec?

#26 Jordi, Girona, 17/09/2017 - 13:19

Vinga noi que ningú ataca res. Els que tergiversen tant com poden són els mitjans que tu defenses. TV3 no es pot mirar i després d'anys ara, a casa, mirem TVE. Què et sembla? Ara digues que som butiflers, home. Sembla mentida que tan jove i tan curt de vista.

#26.1 Gregari, VNG, 17/09/2017 - 19:58

Just el que ha passat a casa meva. I també escolto la variada ràdio de RNE. Cultura i professionalitat, res a veure amb les tonteries de Catalunya ràdio.

#25 Flanagan, Bcn, 17/09/2017 - 12:32

Este que se cuide que no se le escapen las cabras y de regar el huerto,se ha comprado un traje para la ocasión de venir a Bcn.

#24 Cat Show 3%, Bcn, 17/09/2017 - 01:28

El afeitado que usa el noi de Albatarrec, es el motivo oculto de que le persiguan.... ....es un noi petit alfa que aun permite que su municipio contamine las aguas freaticas con purines, el poble huele de collo de mico, se entiende que quiera independizarse del chanel 10 que por ahi se desprende.

#23 Isabel, Bdn, 16/09/2017 - 22:15

¿Atacados? ¿Porque los hemos dejado de leer y, ahora, viven de las subvenciones del amo?
Qué cosas!!!