Publicitat
Política · 16 de Novembre de 2021. 10:14h.

Un alcalde de Junts adverteix

Pere Granados: "si el president posa en risc la inversió del Hard Rock, nosaltres reaccionarem"

Un alcalde de Junts adverteix

El alcalde de Salou, Pere Granados (Sumem per Salou-Junts), ha criticat que el Govern posi "pals a les rodes" al projecte del Hard Rock i ha advertit el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que "si posa en risc la inversió i veiem que corre un perill evident, nosaltres reaccionarem".

Granados ha criticat en una entrevista al programa Cafè d'Idees de La2 i Ràdio4 "el mercadeig" del Govern amb el projecte perquè la CUP doni suport als Pressupostos i hi ha qualificat d'"atac a l'autonomia municipal i el dret a decidir dels municipis". El batlle ha remarcat que els anticapitalistes "van en contra del progrés" i ha lamentat que "el Govern entri en aquest joc i no miri pel bé del país".

També ha recordat que "la CUP ha posat recursos judicials que ha perdut i ara va per la via política". "Com molts diputats i diputades i càrrecs selectes de la CUP tenen sou públic en l'àmbit polític això de què la gent no tingui la possibilitat de tenir un lloc de treball els importa ben poc. I ho estan demostrant", ha sentenciat.

Finalment, Pere Granados ha apuntat que "no entenc per què pot explorar altres vies com el PSC per aprovar Pressupostos" i ha reclamat que l'administració afavoreixen la inversió perquè "el turisme és generador de riquesa". "Els visitants són consumidors que tenen molta incidència en el PIB", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#10 Sergi Sergio, Barcelona, 16/11/2021 - 17:18

Alcalde es lo que tiene ponerse en manos de la CUP, a mamarla y a joderse

#8 Joan, Tarragona , 16/11/2021 - 13:30

Donç ja pots començar a reaccionar. Si esperes suport a Tarragona y Barcelona del teu partit ho tens clar. Altra cosa es que l’inversió hotelera fos a Girona o a la Costa Brava. Anims i a disfrutar el que es va votar.

#7 Joan, Tarragona , 16/11/2021 - 13:22

Donç ja pots començar a reaccionar perque si esperes que ho fagi el teu partit a T

#6 joan, manresa, 16/11/2021 - 12:09

tinu.)de explicar molt be ,sense demagògies i amb la realitat pura i dura...,quins costos pot suposar aquesta posició CUPAIRE..llocs de treball perduts ,directes e indirectes, cap desarrollo en infraestructures.,etc.etc.,lo mateix podríem dir del canvi climàtic..,Quants de sacrificis, suors i llàgrimes, costará a la població mundial.., SA DE DIR

#5 David, FOLGUEROLES, 16/11/2021 - 12:07

Tú pasarás por el aro, como todos los independentistas, o es que te crees que tienes bulas en el concierto de toda esa chusma.