Publicitat
Política · 3 de Setembre de 2020. 12:16h.

Un alcalde de JxCat es queixa que no fan res amb els okupes

Cèsar Herráiz acusa Torra i Buch de no haver tingut "cap resposa" en un any

Un alcalde de JxCat es queixa que no fan res amb els okupes

L’alcalde d’Avinyonet, Cèsar Herraiz, en declaracions a RAC1, ha lamentat que el Govern no hagi fet res per solucionar els problemes amb els ocupes que hi ha del municipi. Herráiz reclama mesures urgents i manté que no obrirà l’escola si el govern no li garanteix la seguretat.

“Fa més d'un any que estem explicant que tenim un problema de convivència i demanant que ens ajudin”, ha explicat, a més de lamentar que “en un any, cap resposta. La primera carta que vaig enviar a Quim Torra em va redirigir a Interior i hem enviat diverses cartes. La primera carta va ser al setembre del 2019”.

“Un cas així no entén de colors ni partits. És un tema important. Com a alcalde m'és igual del partit que sigui. Tinc 1700 persones per qui he de donar la cara”, ha dit. “Ahir hi va haver una conferència telemàtica amb els pares de l'AMPA i es va decidir no obrir l'escola el dia 14 si no hi ha garanties de seguretat”, ha remarcat.
 
“Ahir al vespre em va trucar Pere Ferrer, el director general dels Mossos i tindrem una reunió demà. També hi haurà la directora territorial d'educació, Montse Domingo”, ha avançat.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Coque, El Centro de Tabarnia, 04/09/2020 - 08:45

¿Criticando a los dioses de su partido?
Esto solo puede deberse a una cosa, y es que le afecte directamente.
¿alguien sabe si algún inmueble de su propiedad está ocupado?

#7 Quimet lo tronat, Arbucies, 03/09/2020 - 21:37

La Xeneralitat de Catadisney es pro-okupa com te que ser. Com la Colau. El mismo RacisTorra es un okupa ... esta inabilitiat . ......Aquet alcalde es un pardal.

#6 Ojotuerto, Calafell.tab, 03/09/2020 - 20:15

Se fue un senyor que era el Messi local en fortuna. Y mira como están. Promociones fallidas, fondos buitres, okupas. Ayuntament desbordado y Generalitat prevaricadora (de pre varicare) de Variz retorcido, tortuosa vía. En fin. Ahora llega el momento de los 1700 votantes o habitantes de Avinyonet.... Igual es picor con gusto.

#5 marc99, Calafell, 03/09/2020 - 18:30

que va a hacer Torra.. si Torra está con los okupas y los delincuentes.

#4 Sergi Sergio, Barcelona, 03/09/2020 - 17:36

Catalunya el paraiso de los okupas.