Publicitat
Política · 3 de Març de 2020. 12:14h.

Un alcalde de la CUP admet haver fet assetjament sexual

Eudald Calvo, d'Argentona, reconeix actituds "sexistes i masclistes"

Un alcalde de la CUP admet haver fet assetjament sexual

Eudald Calvo (foto: Ajuntament Argentona)

L'alcalde d'Argentona, Eudald Calvo (CUP), ha reconegut haver "mantingut actituds sexistes i masclistes" després que des d'un fil anònim a twitter una amiga de la seva ex parella l'hagi acusat d'assetjar-la sexualment. El dirigent de la CUP es disculpa i diu que no ho farà més.

Des del compte @Sapsquisoc1 s'ha explicat que "ha arribat l'hora que no li callem més els secrets a l'@eudaldcc. Obrir un fil des de l'anonimat pot semblar sospitós però crec que sou moltes més les que us hi heu trobat i em creureu".

"En aquell moments l'@eudaldcc era la parella d'una amiga meva. En una primera ocasió, en una mani, es va apropar i, sense dir-me res, em va enganxar una enganxina als pits i en acabat me'ls va estrènyer. Jo estava tan perplexa que vaig trigar uns segons a reaccionar, durant els quals em va somriure lascivament. Vaig cridar-li "però què fots!?" I va marxar ràpidament sense deixar de riure".

"En una segona ocasió, en un cap d'any, estàvem l'@eudaldcc, la meva amiga, la meva parella i jo. Jo portava una samarreta escotada per la part baixa de l'esquena. Mentre parlàvem tots junts, es va apropar molt perquè ningú més no ho veiés i em va posar la mà per sota de la samarreta i del sostenidor, de baix a dalt. Me'n vaig desfer com vaig poder i el vaig mirar amb cara d'odi. Altre cop, va riure i no va dir res", ha afegit.

"En una tercera ocasió, estàvem en una piscina amb un grup de gent. Jo ja anava previnguda i em vaig anusar el biquini amb un nus doble. Sort que ho vaig fer. L'@eudaldcc es va intentar apropar a mi en diverses ocasions i jo l'evitava. En una ocasió en què jo estava distreta, vaig notar que m'estiraven la corda del biquini. Efectivament, ho estava provant. En va. Se'l veia prou disgustat", recorda.

"No vaig voler perjudicar la meva amiga així que em vaig callar fins que ho van deixar. Passat aquest dia, vaig aprofitar una nit per endur-me'l i explicar-li com m'havia fet sentir. No es va disculpar; es va riure de mi. No l'he tornat a veure", ha sentenciat.Calvo, al respecte, ha explicat que "dilluns van aparèixer a les xarxes socials algunes acusacions contra mi per haver tingut actituds masclistes i sexistes fa uns anys. Actituds que no justificaré ni discutiré perquè no crec que ara sigui el més rellevant, no em perdré en els detalls. Això vol ser una disculpa".

"Són unes disculpes sinceres i honestes. Ara em toca reflexionar molt i treballar per canviar. Cal eradicar el masclisme de la societat i jo no he estat conseqüent. Però vull canviar a millor. Em sap greu el perjudici que hagi pogut causar", afegeix.

"Finalment, voldria agrair el suport de la gent que m'envolta: parella, família i amistats. Us agrairé el suport i, sobretot, que m'ajudeu a fer-ho millor. Mil gràcies", conclou.

Publicitat
Publicitat

40 Comentaris

Publicitat
#30 Pan con tomate y jamón Ibérico, Catalaunia quo vadis?, 04/03/2020 - 09:55

Esto de la fiebre amarilla... no solo daña el cerebro, a algunos además les produce graves problemas de cintura para abajo...
Uno que si "las tetas gordas" otro que acosaba a la pobre Mireia Boya... los casos de pederastia en ERC... ¿y ahora esto...?

#29 Ojotuerto, Calafell.tab, 04/03/2020 - 06:03

"Desde el anonimato". "Xarxas socials".... Miedo????
Bonita Catalunya nos està quedando. Miedo para todas/os y por casi todo......está plé de pasamontañas.....Mucho miedo y muy poca vergüenza.

#28 Nyordu de Tractorieeee, Osoneee, 03/03/2020 - 22:59

Això és un atac contra Catalunnnnnyeeeee !!!
Aquestes teteees segur que son espanyoleeeees !!!!!

#27 Galba, Barcelona, 03/03/2020 - 19:05

Seguro que las titis de la CUP/Argentona pierden el culo por ese imbécil.

#26 Menjamela Grandi, Anapurna, 03/03/2020 - 18:57

Normal, tan obsesionados que andan ellos con los pechos. Para arreglarlo rebautizará el pueblo como Argentetona. Cada uno tiene lo que se merece.