Publicitat
Política · 19 de Setembre de 2017. 13:35h.

Un alcalde del PDECAT repta la justícia

Marc Solsona, de Mollerussa, evita declarar davant el fiscal i no signa l’acta

Un alcalde del PDECAT repta la justícia

L'alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, en la seva compareixença davant la Fiscalia Superior de Catalunya, no ha declarat i s’ha queixat que "no se m'ha deixat explicar les motivacions del perquè jo no he volgut declarar davant la fiscalia”. “No he signat l'acta de la compareixença perquè només se m'ha permès dir si volia declarar o no”, ha dit al sortir.

Marc Solsona ha manifestat davant dels mitjans de comunicació que "he comparegut per tal d'explicar que considero que el Fiscal s'extralimita en les seves competències”. Una vuitantena de persones entre veïns i diputats l’han acompanyat davant la Fiscalia.

Entre les persones que li han donat suport hi havia la presidenta del Parlament Carme Forcadell, la secretària primera Anna Simó, el secretari tercer Joan Josep Nuet, la secretària quarta Ramona Barrufet, la coordinadora del PDECAT Marta Pascal, el secretari d’organització del PDECAT, David Bonvehí; entre d'altres diputats i regidors.

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#8 Ludwig, Outcast, 20/09/2017 - 01:28

Observant a les personalitats que li acompanyanven, està clara la intencionalitat i la premeditació d'aquest home de montar l'espectacle. Estan en campanya. Ja venia amb ganes de fer el xou i promocionar-se així políticament. Una jugada arriscada que li pot servir per ser un heroi avuí però tambè afavorir que caigui en desgràcia més endavant

#7 Toni, Bcn, 19/09/2017 - 16:30

Este panoli ha ido a soltar el discurso y no le han dejado...

#6 Culerdo, Basilea, 19/09/2017 - 15:51

Poneros a curraaaaaaarrr ganduleeeesss !!!. Están todo el dia en la calle !!! De manis ,etc. Menos fiestas y derroches de dinero en patochadas y más currar !! Jubilaos !

#5 Capit@n España, The broquil is over, 19/09/2017 - 14:04

Mollerusa, ciutat famosa arreu del mon pels seus concursos de vestits de paper. Ver aquí un alcalde que vol fer honor a la seva ciutat obligant al fiscal a empaperar-ho i sense vestit de paper..Hahahahahahahaha

#4 NEUTRAL, Girona, 19/09/2017 - 14:03

La voluntat del poble està per sobre la justícia (estrangera) espanyola

#4.1 pepe.----, andorra, 19/09/2017 - 14:38

si, el triunfo de la voluntad, estimado trolete....Q por eso lo dices. Eres muy burdo, aunque supongo q como se han quedado con la mitad de lo q dicen q te pagan, tampoco daba para mas. Aunque igual han subcontratado el servicio con una empresa de esas de reputacion online, q es donde se camuflan legalmente los troletes.