Política · 27 de Setembre de 2012. 08:20h.

Un alcalde del PSC qualifica de "prefeixista" el líder del PSOE extremeny

Ballesteros diu que dins el partit hi ha representants del "nacionalisme espanyolista"

Un alcalde del PSC qualifica de "prefeixista" el líder del PSOE extremeny

Ballesteros, en una foto d'arxiu

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha carregat contra l'expresident d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara. El líder del PSOE extremeny havia escrit al seu blog que si Catalunya s'independitza hauria de "retornar" els 150.000 immigrants extremenys que ha acollit en el darrer segle.

Ballesteros l'ha qualificat de "prefeixista i antidemocràtic" per presuposar que aquestes persones vulguin retornar a la terra d'origen dels seus avantpassats. El dirigent del PSC ha admès que al PSOE hi ha sectors que representen el "nacionalisme espanyolista".

En una entrevista a 8 al dia de 8tv, l'alcalde socialista de Tarragona ha manifestat també que el marc legal no hauria de ser impediment per a les ambicions nacionals catalanes: "Quan el poble vol una cosa, s'ha de poder fer".

En aquest sentit, s'ha mostrat molt satisfet pel gir federalista que percep en el PSOE: "Més enllà de l'Ebre al meu partit s'estan movent moltes coses". Tanmateix, s'ha mostrat partidari que el dèficit fiscal de Catalunya respecte a la resta de l'estat sigui "zero".

Respecte a la situació interna del PSC, Ballesteros ha manifestat que és "materialment impossible fer unes primàries com les volíem fer" i per aquesta raó s'ha mostrat partidari que el candidat socialista a la presidència de la Generalitat sigui l'actual primer secretari, Pere Navarro: "el més normal en una situació com aquesta és que ho sigui el cap orgànic del partit".

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#7 Cigronet, SFG, 27/09/2012 - 10:39

Aquests políticastres que tenim pateixen un dèficit greu i esgarrifós de lèxic idiomàtic, especialment del català, com no podia ser d'altra manera. No saben què fer per fer-se notar. Tot i la meva edat, mai no havia escoltat una frase tan fora de lloc, o inèdita millor dit, com "prefeixista".

#6 JOan, Bcn, 27/09/2012 - 10:16

Deficit fiscal 0?
Tambien arcelona vs Tarragona?
Y este señor se declara de izquierdas! Pffff

#5 Tomppa, Sabadell, 27/09/2012 - 10:15

Defensar unitat d'estat espanyol també es feixisme, feixisme pura i dura. Defensar unitat d'estat espanyol es una cosa CENTRAL i FONAMENTAL de feixisme espanyol ... qui ho defensa = feixistes. Potser que no saben que són feixistes, però realitat no canvi perquè no saps que ets.

#4 spanish, Madrdi, 27/09/2012 - 10:14

no es mas tonto porque no se entrena que pasa que solo se puede ser nacionalista catalan o que ? solo se pueden decir burradas de un ldo ...de la terribas no dijo nada nide Joel Joan.....siempre arrodillandose al nacionalismo catalan PSC estas muerto por gilipollas

#3 Jordi, Barcelona, 27/09/2012 - 09:51

Aquest senyor vol entrar a fer la guerra de guerrilles. Això NO ajuda la independència. El conflicte el volen crear o continuar aquells que pensen votar no. I els més que possibles perjudicats.Si tan ofés està, que vagi a veure el seu capo Navarro i li exigeixi que es desalieni del no i no DESTORBI.