Política · 26 de Març de 2018. 11:52h.

Un alt càrrec de la Generalitat diu que l'exportaveu de Ciutadans li produeix “fàstic”

El director de l’Escola d’Administració Pública, Agustí Colomines, també li etziba “fatxa”, “lladre” i “idiota” a un periodista

Un alt càrrec de la Generalitat diu que l'exportaveu de Ciutadans li produeix “fàstic”

Agustí Colomines

El director de l'Escola d'Administració Pública de la Generalitat, Agustí Colomines, ha afirmat a twitter que l'exportaveu de Ciutadans al Parlament, Jordi Cañas, és un “miserable” i li produeix “fàstic”. Ciudatadans va treure, en les darreres eleccions al Parlament, 1,1 milons de vots.

L’afirmació s’ha produït després que l’exdiputat fes retuit d’un piulada del director d’e-notícies, Xavier Rius, amb una foto d’Artur Mas en la que afirmava: “amb ell va començar tot”.

tuitsagusti.jpg

La piulada en qüestió va ser feta durant el frustrat debat d’investidura de Jordi Turull -l’expresident estava pels passadissos de la cambra- el dia abans que encarceressin Turull i la resta d’exconsellers.

Colomines va afirmar “Com era allò de ‘ellos apuntan y ETA mata?”. “Sou tan miserables que no tenim prou paraules per dir-vos el fàstic que ens feu”, va insistir.

L’alt càrrec va dir també que el periodista era un extorquidor, un “lladre”, un “idiota” i “moltes coses més”. Preguntat dissabte als passadissos del Parlament va afegir que era un “fatxa”.

 El director de l’escola on es formen els funcionaris de la Generalitat, que va ser diector de la Catdem, durant els anys del cas Palau, va en canvi evitar respondre sobre aquesta qüestió.

Agustí Colomines va tuitejar també un article seu, publicat al digital El Nacional el passat 13 de febrer, en el que detallava, en la seva opinó, els membres de “l’unionisme a Catalunya”.

textagco.jpg

Hi sortien membres de SCC com l’historiador Joaquim Coll idirigentes del PSC com l’exsecretari d’organtizació Daniel Fernández o diputats de Ciutadans com Susana Beltrán.

Però també periodistes com Xavier Salvador, directdor de Crònica Global; Alfons Quintà, ja desaparegut; Juan García, d’Economía Digital, Alejandro Tercero, Manel Manchón o l’esmentat Xavier Rius. També empresaris de la comunicació com Dalmau Codina o Fèlix Riera.

Publicitat
Publicitat

77 Comentaris

Publicitat
#63 Pan con tomate y jamón Ibérico, Desenroscando barretinas, 27/03/2018 - 17:14

Mosén Colomines ha perdido el oremus, está desatado escupiendo al personal... ¡Que vengan los loqueros y le tranquilicen!

#62 Marina, Barcelona , 27/03/2018 - 14:39

Per paios com aquests estem on estem... PATÈTIC.
O estàs amb ells, o ets un fatxa... Molt de fatxa això,no?

#61 IRIA , Centelles , 27/03/2018 - 14:36

Mareta què fort..... Aquest Colomines és un CORRUPTE, des de Catdem... Aquest és el nivell de polítics i càrrecS públicS que tenim a Catalunya... Ara la vergonya és de color GROC.

#60 Joan del Bages, Manresa, 27/03/2018 - 14:30

Aquest element, pel càrrec que ocupa, hauria de ser un model d'imparcial·litat i de neutralitat política al marge de les creences polítiques que legitimament pugui tenir.

#59 cotó fliux, BARCELONA, 27/03/2018 - 13:24

#44

Resistencia , PUES ANDA QUE CON EL PROCESO CHORIZADOR DE emepuntorajoy LA CUADRATURA NO ES DEL PROCÉS, ES LA CUADRATURA DEL CÍRCULO. POR LO DEL CHORICERÍO, CLARO.