Publicitat
Política · 29 de Novembre de 2009. 12:27h.

Un alt càrrec del Govern, amb les consultes sobiranistes

Jordi Fàbrega, delegat de la Generalitat a la Catalunya central, a favor de l'autodeterminació

El delegat de la Generalitat a la Catalunya central, alcalde de Sant Pere de Torelló i president de Decidim.cat, Jordi Fàbrega, ha donat suport a les consultes sobiranistes que se celebraran el 13 de desembre a 160 poblacions de Catalunya i ha assisiti a l'acte d'inici de campanya a l'Auditori del Fòrum de Barcelona . Fàbrega ja va estar a Arenys de Munt, el dia de la consulta, i va afirmar que "des del món municipal es pot aconseguir la independència de Catalunya".

Fàbrega, ha emès un decret d'alcaldia on anuncia que cedeix instal·lacions municipals per a fer la consulta d'autodeterminació del 13 de desembre, malgrat que l'Estat ho prohibeix. També deixa clar que "sóc un valent", i apel·la a "una escletxa" en la Constitució per a deixar el local. L'alcalde s'ampara en diferents articles de la Constitució que recullen els principis de la llibertat d'expressió, de la llibertat ideològica, de reunió, de participació en els afers públics i de petició individual o col·lectiva.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Pere Prats, Sants, 30/11/2009 - 18:29

Pere, jo en tinc una altre versió: Com es pot estar amb el Carod i el govern amb ERC, i alhora estar en contra de les consultes independentistes? Això del PSC no hi ha qui ho entengui,

#4 Unión Liberal, Sevilla, 30/11/2009 - 01:01

Si los nazionalistas y los independentistas sois demócratas verdaderos, yo soy monja de clausura.
VIVA LA CONSTITUCIÓN
VIVA EL REY
VIVA LA LIBERTAD
VIVA ESPAÑA

#3 TONI de CIUDADANOS, BARCELONA, 30/11/2009 - 00:18

El nacionalismo es una doctrina fascista y retrógrada, que nos la venden como progresista. Es la causa de la ruina económica y del deterioro de la convivencia. La empresas quiebran y emigran, pues no pueden subsistir en un Estado en descomposición.

#2 Tori, BCN, 29/11/2009 - 14:50

La notícia son los políticos que no estan a a favor de las consultas, los políticos que no estan a a favor de la democrácia, los políticos fascistas que campan libremente por España.

#1 Pere Grenadas, Barcelona, 29/11/2009 - 13:03

Com es pot estar amb el Montilla i el govern del PSOE, i alhora estar a favor de les consultes independentistes? Això d'ERC no hi ha qui ho entengui,