Publicitat
Política · 20 de Juliol de 2010. 17:29h.

Un alt càrrec del Govern dóna suport a Laporta

Enteses pel Progrès Municipal es desmarca d'Iniciativa

Un alt càrrec del Govern dóna suport a Laporta

Jordi Fàbrega, entre Saura i Niubò, el dia del seu nomenament (foto: Eva Guillamet)

L'alcalde de Sant Pere de Torelló i delegat del Govern a la Catalunya central, Jordi Fàbrega i Colomer, que a més és president de les Enteses pel Progrés Municipal (EPM), properes a ICV, i de Decidim.cat, ha difós un comunicat en el qual es desmarca d'Iniciativa per Catalunya i dóna suport al projecte de Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran.

Fàbrega diu que "dono suport a la crida per a una candidatura unitària dels partits polítics que ho desitgin, sota el possible nom Solidaritat Catalana per a la Independència de cara a les properes eleccions" catalanes.

"Al mateix temps", afegeix, "animo a tothom de les EPM, així com a la resta de les opcions polítiques, davant de la situació social i política del país i de la reacció negativa de l’Estat espanyol vers nosaltres, a ser suficientment generosos tots plegats i unificar esforços per a generar il·lusió i confiança en el poble de Catalunya".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 núria, bcn, 21/07/2010 - 09:05

Informeu-vos be, aquesta proposta és per a tothom, només els espanyolistes proposen ser amb ells o contra ells. Els catalans sóm tots els que vivim, treballem i PAGUEM IMPOSTOS a Catalunya, es a dir, tots els EXPOLIATS!

#9 Alex, Barcelona, 21/07/2010 - 08:19

Quan independentista FRIKI! Que no ens passi res, als catalans que som tan catalans com espanyols, sino recordo bé som gairebé el 50% o no?

#8 carracuca, barcelona ESPAÑA, 21/07/2010 - 00:27

otro sandía ecoverde que quiere rascar más de la mamella y ve el chollo en el culerota. De lametraserillos, como decía en su tiempo el butanito, está lleno al mundo. Piènsatelo, estáis destinados al fracaso, porque el ridículo ya lo estáis haciendo.

#7 Jordi Tallaferro, Barcelona, 20/07/2010 - 20:49

Sense els castellans residents i que treballan a Catalunya no tindrem mai una Catalunya lliure. Ells van lluitar durant el franquisme per les llibertats, l'amnistía i l'Estatut. Ara poden lluitar amb nosaltres per la plena sobiranía al sevei del poble.

#6 Jordi, Barcelona, 20/07/2010 - 19:09

I de CiU esperem que es deixi de tacticismes i parli clar: un partit nacionalista ha de voler, d\\\'una manera o d\\\'una altra, l\\\'indepedència del pasi. VISCA CATALUNYA LLIURE!