Publicitat
Política · 29 de Setembre de 2010. 15:08h.

Un alt càrrec del Govern fa de piquet

David Companyon és director de Comunicació i Relacions Externes de l'Incasòl

Un alt càrrec del Govern fa de piquet

El conseller d'ICV-EUiA a Gràcia, David Companyon, fent de piquet informatiu

David Companyon, director de Comunicació i Relacions Externes de l'Incasòl i conseller d'ICV-EUiA al Districte de Gràcia, ha actuat com un piquet més i ha recorregutel barri de Gràcia informant als comerços dels motius de la vaga.

El dirigent de la formació ecosocialista ha format part del grup de suport a la vaga general de l'Ateneu Roig, com es pot veure en la imatge. Segons una nota de premsa de l'Ateneu, el grup "ha comptant amb més d'una cinquantena de persones i tot tipus de material d'agitació".
 
Aquest grup, conjuntament amb un altre, han tancat un dels establiments Caprabo que hi ha al barri de Gràcia. A més, al Mercat de l'Estrella, s'ha produït una breu discussió amb un petit grup de comerciants que s'oposaven a la vaga general.

Entre les consignes que cridaven els vaguistes destacaven “Abaix les persianes, avui fem vaga!” i “Així, així, ni un pas enrere. Contra la reforma, vaga general!”.

El conseller d'ICV-EUiA a Gràcia, David Companyon,

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 timbaler, bcn, 01/10/2010 - 08:48

Priscilliano, l'has clavat. Josep, si has llegit els comentaris, és que no vols veure l'evident. La coherència no té res a veure amb aquest "personatge" i amb els que són com ell. Explicar contes, vendre motos, mamar del pot, maltractar els de sota i exhibir el carnet. A això es dediquen...

#27 priscilliano, bcn, 30/09/2010 - 21:52

Ningú questiona la seva ideologia,tothom és lliure de pensar i expresar-se com és.
Però quan ets un càrrec del govern i ets director d'un departament d'Incasòl i cobres dels CIUTADANS més de 80.000 amb una denúncia per maltractaments..
aixo si q és COHERÈNCIA!

#26 josep, bcn, 30/09/2010 - 20:13

Sembla que el que més molesta és que les personres siguin conseqüents amb les seves idees, així doncs a molts dels "comentaristes" els semblaria millor que algú que té un càrrec públic oblidi la ideologia per la qual ocupa aquest càrrec. La coherència és un valor, no un defecte .

#25 eduard, BCN, 30/09/2010 - 18:06

I fins i tot es possible que el seu fill i el seu cunyat, que també treballen en l'Incasol, (visca el nepotisme), anessin a treballar com un dia qualsevol.

#24 Jordi, Barcelona, 30/09/2010 - 15:45

Perqué no va fer de piquet a ADIGSA, INCASOL o la Conselleria de Medi Ambint i Habitatge???????
Sindicalista? Ja, Ja, Ja,