Publicitat
Política · 7 de Juliol de 2017. 17:37h.

Un alt càrrec d’Interior crida a la desobediència

El director general de Seguretat, que també és mosso, partidari de desobeir les lleis

Un alt càrrec d’Interior crida a la desobediència

El director general d'Administració de Seguretat, Jordi Jardí

L’alcalde que dissabte passat es va mostrar partidari de desobeir la llei en determinats casos i que va afirmar que “si sempre féssim cas a la llei, avui les dones no podrien votar, els negres continuarien sent esclaus, les persones del mateix sexe no podrien contraure matrimoni”, és un alt càrrec del Departament d’Interior i mosso en excedència. Es tracta de l’actual director general d'Administració de Seguretat, Jordi Jardí.  L’alcalde de Tivissa també va assegurar durant l’acte que “la llei no ha de ser una amenaça”.

Entre les funcions de la direcció general d’Administració de Seguretat es troba la de “planificar i impulsar les polítiques públiques en matèria de seguretat interior”, “coordinar la tècnica operativa de les policies locals de Catalunya”, i “exercir les funcions que li encomani la normativa vigent en matèria de seguretat ciutadana, incloses les competències sancionadores”, segons es pot llegir a la plana web de la Generalitat.

Durant l’acte en que van participar 500 alcaldes, l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós (CUP) va afirmar que "el procés de ruptura va d'una determinació del poble català en poder executar el dret a l'autodeterminació". "El que està fent el Govern espanyol no és res més que mostrar el seu caràcter antidemocràtic", va etzibar.  L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez (ERC), va remarcar que "no estem fent un acte independentista, estem fent un acte democràtic". "No abdicarem de fer possible el referèndum", va concloure.

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#32 Alejandro, Barcelona, 10/07/2017 - 07:48

Y tenga por seguro que eso es lo que vamos hacer: desobedecer las leyes catalanas, no ir a votar el referendum, no presentar la declaración de la renta en la hacienda catalana, NO acudir a las mesas electorales.¡Hale, queréis desobediencia, pues ahí la tenéis!!

#31 Sebastia, Arenys de mar, 09/07/2017 - 17:51

Aixi si. La prudencia no ens fara traidors.
Endavant. Ho volem. Ho farem. Gracies Dtr.Grl.

#30 luzbell, barcelona, 08/07/2017 - 15:16

si dijese que las leyes están para cumplirla, lo echarían a la calle y tendría que volver a patrullar, de que va a comer, hay que lamerle el culo al mando.

#29 balboa, kripton, 08/07/2017 - 11:05

Como el otro que sea otro el que de el primer paso .
y mientras que no le toquen el patrimonio.

#28 Nacho, Llagostera, 08/07/2017 - 09:31

No es como si la emancipacion de los negros hubiese llegado a traves de leyes que al señor Lincoln le costaron nada menos que una guerra civil. Los que se saltaron las leyes precisamente fueron los esclavistas del sur.

Esta gente no ha cogido un libro en su vida.

#28.1 balboa, kripton, 08/07/2017 - 11:02

serviria de algo ?