Publicitat
Política · 5 de Març de 2019. 17:23h.

Un alt càrrec d'Interior exculpa els comandaments dels Mossos

Juan Antonio Puigserver afirma que "van tenir una col·laboració lleial amb mi tots ells"

Un alt càrrec d'Interior exculpa els comandaments dels Mossos

El secretari general tècnic d'Interior Juan Antonio Puigserver ha destacat la "lleialtat" i "professionalitat" que es va trobar per part dels comandaments dels Mossos d'Esquadra tan bon punt es va fer càrrec del departament amb l'aplicació del 155.

"Durant el temps que estic a Barcelona puc dir que l'actuació i la relació que van tenir tots els comandaments dels Mossos va ser lleial i professional. Van tenir una col·laboració lleial amb mi tots ells" ha afirmat Puigserver en la seva declaració davant el Tribunal Suprem.

Puigserver ha explicat que en les reunions de la Junta de Seguretat prèvies a la jornada de l'1-O tant els representants de la Generalitat com els de l'Estat van insistir "en tot moment" en el compliment de l'auto de la magistrada del TSJC. Així i tot, ha posat de manifest la divergència de criteris d'actuació que tenia Mossos d'Esquadra amb els Cossos i Forces de Seguretat de l'Estat per donar compliment a la resolució.

Puigserver ha explicat que l'exmajor dels Mossos, Josep Lluís Trapero, interpretava el compliment de l'ordre judicial preservant un dels criteris d'aquest, la normal convivència i la proporcionalitat de la força. El coordinador dels tres cossos policials designat, Pérez de los Cobos -segons explica- va manifestar que la preservació de la normal convivència ciutadana no podia ser una excusa per no fer servir la força i incomplir l'ordre judicial.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#7 pajilleros por la indapandansia, onanistas del mundo, uníos!, 06/03/2019 - 12:17

En cuanto les aplicaron el 155 y vieron peligrar sus nóminas, ahí se presentaron todos los moSSos con la porra tiesa, preparados para pasar revista!
Para que luego digan que no son unos patriotas!!
Jijijijiji

#6 Cris, Barcelona , 05/03/2019 - 21:04

Una vez se aplicó el 155. Todos bajaron la cabeza y acataron. Qué majos. Jijiji

#4 Carlos Gomez, bestia amb forma humana, 05/03/2019 - 18:25

Ara ha arribat al Tot es Mou el Elipidio per explicarnos, per si teniem algun dubte, lo burros que son tots els jutges i fiscals de mes enlla d l´Ebre

A que no sabeu qui va ser l´advocat que el va defendre de l´acusacio de prevaricacio i per la que finalment va ser comdemnat a 17 anys d´inhabilitacio ?

No va ser el Cuevillas va ser el Ahilodej

#3 Ciudadano X, Barcelona, 05/03/2019 - 17:50

Este señor está untado del algún modo, colabora con el procés. Trapero no tenía que interpretar la orden judicial sino ejecutarla. Al final va a resultar que su interpretación fue tan efectiva como la mía, que estuve sentado en mi sofá aquel día, con la diferencia que yo no tenía que ejecutar ninguna orden judicial.

#2 botifler1914, sINITACA, 05/03/2019 - 17:39

Igualito que Elsa Artadi y Pere Aragonés.