Política · 4 de Març de 2018. 13:39h.

Un alt càrrec va acusar Rajoy de voler "matar" els catalans

Oriol Puig es va encarar al president espanyol en un acte oficial

Un alt càrrec va acusar Rajoy de voler "matar" els catalans

Oriol Puig, en una foto d'arxiu

El director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig, va acusar el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, de voler "matar" els catalans en la inauguració de l’aeroport de la Seu d’Urgell-Andorra, segons explica l'exconseller Santi Vila en el seu llibre "D'herois i traïdors. El dilema de Catalunya o els 10 errors del procés".

Vila explica, segons avança La Vanguardia, "quan va arribar el moment del tradicional besamans, Oriol Puig, un dels meus directius del Servei Meteorològic de Catalunya, independentista convençut i empedreït com pocs, i que feia mesos que es barallava amb l’Agencia Estatal de Meteorología per qüestions relacionades amb la seguretat aèria de la instal·lació, va aconseguir esquitllar-se entre les autoritats, aparentment per poder saludar el president, però en realitat decidit a llançar-li el seu particular memorial de greuges".

"Quan va arribar el seu torn -afegeix- i li tenia la mà agafada, el va mirar fixament als ulls i li va dir amb veu altiva, perquè tots els sentíssim: 'Vostè ens vol matar, president, però no ho aconseguirà'". Rajoy li va contestar al germà de Felip Puig  que "jo no he fet mai cap mal a ningú, senyor, no sé per què diu aquestes coses tan horribles".

Finalment, Santi Vila recorda que "quan em vaig quedar tot sol amb Rajoy li vaig aclarir que el meu directiu havia parlat en termes metafòrics, referint-se a les tensions competencials entre l’Agencia Estatal de Meteorología i el Servei Meteorològic de Catalunya, derivades de l’aplicació de l’ARSAL, la llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local, aplicada a Catalunya en clau recentralitzadora". "Rajoy es va limitar a sospirar: 'Déu-n’hi-do com està el món, Vila!'", conclou.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 Sergi , Barcelona, 05/03/2018 - 12:34

Este es otro vividor que lleva mamando de la mamella nacionalista toda la vida y el "Negoci" es el "Negoci".

#12 Fernando, Barcelona, 05/03/2018 - 09:21

El germa d'aquest personatge, era l'ideoleg a l'ombra de tota la trepa, el fil conductor dels pujolets amb el sistema, el que mirava a un altre cantó quan els comisionistes del 3% estaven en plena activitat...i casualment aquest element s'ha esfumat, ha desaparegut pero de rebot el germanet ha fet honor al cognom...

#11 Tirant, Barcelona, 04/03/2018 - 21:47

Vaya una familia los "Puig" ...

#9 Tabarnés puro, Barcino, 04/03/2018 - 17:50

Al fanático este lo tuve que soportar en una conferencia en Barcelona donde, después de largar la consabida letanía nacionalsecesionista, el muy pringao tuvo que dar la conferencia en castellano porque había asistencia internacional y el pajarito este no sabe ni decir "Jelou, jau ar yu"..!!

#9.1 Tumateix, Barns, 05/03/2018 - 14:42

I tu presidente por no saber ni castellano habla correctamente pringao.1

#8 Pan con tomate y jamón Ibérico, II*II No es una república, es un circo., 04/03/2018 - 17:49

Otro huido del Cotolengo...