Política · 4 de Juliol de 2017. 20:36h.

Un altre disbarat de la CUP

Els antisistema demanen l'expropiació de la Catedral per tapar el seu pacte amb l'antiga Convergència

Un altre disbarat de la CUP

La Catedral (foto: Ajuntament de Barcelona)

La CUP vol que l’Ajuntament de Barcelona expropiï la Catedral per convertir-la en una escola de música i en un economat municipal. Així ho proposarà en el ple del districte de Ciutat Vella que se celebrarà aquest dijous. La formació anticapitalista vol que el consistori procedeixi a la "la socialització forçosa i urgent" de l’edifici.

L’agrupació de Ciutat Vella de la CUP fa la proposta "donat el desús espiritual i religiós original per al qual estava destinat el sòl i la infraestructura de la Catedral, la seva contribució implícita i explícita a la gentrificació i massificació turística" i la sobresaturació que veu en espai.

La formació diu que l’actual ús de l’edifici està contribuint a expulsar i dificultar les activitats de la vida diària dels veïns. També es queixa que a Ciutat Vella pugui haver-hi un edifici que asseguren "ha estat al servei de monarquies i burgesies". La CUP conclou que seguint el que manifesta l’Església catòlica sobre l'obligació de treballar, proposen "l'expulsió dels mercaders del temple i la recuperació per a les classes populars de l'espai".

19 Comentaris

Publicitat
#21 pepe.----, andorra, 05/07/2017 - 13:25

q disimulen con estas chorradas, q ya les va bien, pq como Durriti se levante de la tumba me voy a reir un rato. Si al menos consiguieran cosas para el obrero, como hicieron los de la CNT-FAI con el domingo festivo y la jornada de 40 horas, pues todavia se podrian aguantar estas cosas, pero siendo como son, unos mamporreros, pues como q ni caso.

#20 Emilio, Barcelona, España., 05/07/2017 - 10:08

En otros países el cristianismo se respeta, nadie esta obligado a practicarlo (como aquí) pero quienes no lo practican no tienen esa obsesión insana contra él. Aquí vienen malos tiempos para los católicos, la pinza formada por el pacifico islam y la tolerante izquierda nos va a dar muchos titulares como este.

#19 Alejandro, Barcelona, 05/07/2017 - 07:53

Lo que deberíais pedir, colla de descerebrados, es que la iglesia devuelva todos los inmuebles que se ha apropiado ilegalmente; que la iglesia pague sus impuestos como hacemos todos; que la iglesia se financie con las aportaciones del Vaticano y de los fieles practicantes, y que mientras se quemen iglesias, no se permitan aquí mezquitas.

#18 Carlos Gomez, un saludo del sebolla, 05/07/2017 - 01:26

Jo hi estic d´acord.

Sempre i quan ho transformin en un fumaderu d´opi subvencionat, al igual que el Punt Avui, l´Ara, el falsificador de news del pepe antich i parenta o les profecies del Partal.

Aprofitem ara que estem de subidon.

#17 lepero, barcelona, 04/07/2017 - 23:48

¿Y qué harán con los obispos?