Publicitat

La Generalitat tindrà un representant a Colòmbia per "consolidar la pau" al país

Un altre endollat

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha avançat que el Govern recuperarà la figura del representant permanent de l’Agència Catalana de Cooperació del Desenvolupament (ACCD) a Colòmbia “per implicar-se molt més en les tasques al voltant del procés de pau, d’acompanyament a les víctimes, de facilitar la construcció d’un escenari de pau definitiu al país”.

El president de la Generalitat ha explicat que la recuperació del representant permanent de l’ACCD a Colòmbia suposa “un salt endavant” en la cooperació catalana al país llatinoamericà.

El representant de l’ACCD, que treballarà en el marc de la futura Delegació a Colòmbia, permetrà "garantir una relació estreta amb els socis amb qui treballa la cooperació catalana sobre el terreny i continuar donant suport al país en un moment clau de la seva història, en què cal consolidar la pau i la justícia social". L’ACCD ja havia comptat amb aquest representant al país sud-americà entre el 2007 i el 2017.

Per la seva banda, la consellera Meritxell Serretha afegit que “Catalunya continuarà estant al costat de Colòmbia acompanyant en tot allò que calgui per consolidar el procés de pau”.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#16 Narcís de la Ceba, Marbella (abans St Higini de M, 15/03/2023 - 19:42

Arribarà el moment que tots els (bons) catalans podrem anar per tot el món amb totes les despeses pagades (pel nostre benemèrit Govern)!!

Quanta dignitat!! Quanta beneficència!!

#15 Sergi Sergio, Barcelona, 15/03/2023 - 16:46

Otro mas, total ya no viene de uno mas, aunque este seguro que colocara a otros 5-6 mas y estos a su vez a 3-4 mas y asi la bromita nos costara otro riñon mas, da igual, la casa es gran, a colocar "patriotes" no los gana nadie, menudos son ellos, que no quede un "patriota" sin colocar.

#15.1 Narcís de la Ceba, Marbella (abans St Higini de M, 15/03/2023 - 19:25

Reagrupament endollar és la paraula tècnica!!

Els bons catalans som imprescindibles a tot arreu!! Som els que preservem la pau al món!!

El món ens admira!!

Quanta dignitat!!

#14 Gurguri, Barcelona , 15/03/2023 - 16:02

No seais mal pensados con los enchufados.Esta "Embajadita" servirá para pacificar un pais que tiene un enfrentamiento civil que dura muchísimos años.Aparte que tenemos que asegurar la importación de rosas para San Jordi. Esto es malversación

#13 caganer, bcn, 15/03/2023 - 13:55

Hay que vivir muy fuera de la realidad para creer que un enchufado puede ayudar a la pacificación de un país de otro continente

#13.1 Guerra de pijas, Pijolandia, 15/03/2023 - 17:17

Ve tú, sabio, y dile como tiene que hacerlo.

#13.2 Decebut, bcn (tbn), 15/03/2023 - 19:27

¿Crees que ellos se lo creen realmente? Si acaso alguno de los pocos ilusos de la base que todavía les quedan.

Ellos saben muy bien de qué se trata realmente.

#12 Les coses pràctiques, Chez Titole, 15/03/2023 - 13:30

No hi ha dubte que aquests noiets fan les coses amb visiò pràctica, amb l'ambaixada A Colombia asseguraràn la pau al país. amb la Direcciò Gral. pel canvi horari tindrem assegurat que canviaràn l'hora al juny i al Setembre i amb la de canvi climàtic la brossa de les platges asiàtiques desapareixerà tot soleta. De la NASA.CAT JA EN PARLAREM AV