Publicitat
Política · 28 de Juny de 2022. 16:51h.

Un altre ex de Ciutadans a Valents

L'exdiputat Javier Rivas diu que el partit ha de "catalitzar el constitucionalisme"

Un altre ex de Ciutadans a Valents

Valents ha presentat a Lleida la incorporació de Javier Rivas, que va ser diputat per ciutadans al Parlament de Catalunya i conseller de la ciutat de Vielha. Javier Rivas va subratllar que “els valents han de ser el catalitzador de tot el constitucionalisme a Catalunya. Una de les meves prioritats sempre ha estat Catalunya".

També ha subratllat que “Lérida és la província més gran de la superfície, però la més petita de la població. No ens mereixem menys serveis que la resta de catalans; Els catalans que viuen al camp de Lleida volen els mateixos serveis que tenen a les grans ciutats".

L’exdiputat també ha remarcat que “hem de deixar la roda de hàmster en la qual estem implicats des de fa molts anys; L’únic que ens ha aportat és la degeneració i l’odi absurd. Valents ha arribat a resoldre tot això".

Eva Parera, presidenta de Valents, ha agraït a Rivas que s'incorporés el projecte Valents i ha subratllat que “cada dia cada dia més gent afegeix valents. En les darreres setmanes, hem presentat la Constitució de diferents juntes locals a tota Catalunya, cosa que continuarem fent aquesta setmana a Sant Cugat i Sitges, així com en altres municipis en un curt, també a la província de Lleida ”.

Javier Rivas va néixer a Madrid el desembre de 1965. Ha format part de l'equip nacional d'esquí alpí i ha estat entrenador d'esquí nacional. Ha estat consultor de desenvolupament d’estacions d’esquí i entorns d’oci. Ha estat conseller de la ciutat de Vielha i diputat al Parlament de Catalunya a la legislatura XI i XII.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Telamarinera , Vng, 28/06/2022 - 22:03

A C,s se acercaron personas con deseo de participar y ser cargo político,; presencia en toda España. Se irán todos, pues cargos no va haber.
Luego estamos otros, desde Bellaterra, hotel Calderon.. para los q C, no es colocación, es herramienta fiable de apoyo a los partidos constitucionalistas ; hacer innecesaria la entrega a los nacionalistas.

#1.1 Miquel, Cubelles, 29/06/2022 - 09:21

Hay que reconocerlo: Valents con cuatro tablas está haciendo más que Cs.