Política · 9 de Juliol de 2014. 10:25h.

Un altre 'èxit' del Diplocat

El nou president de la CE etziba a Terricabras que "ningú no es converteix en membre de la UE enviant un carta"

Un altre 'èxit' del Diplocat

Homs, amb el secretari d'Afers Exteriors, Roger Albinyana (esquerra) i el secretari general del Diplocat, Albert Royo.

El president designat de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, ha advertit aquest dimecres que "ningú no es converteix en membre de la Unió Europea amb l'enviament d'una carta", en referència a la carta que el president de la Generalitat, Artur Mas, va enviar als líders europeus per explicar-los el procés sobiranista.

Juncker ha respost d'aquesta manera a una pregunta de l'eurodiputat d'ERC Josep Maria Terricabras sobre "com reaccionarien les institucions comunitàries a un sí" en el referèndum d'Escòcia i en una consulta a Catalunya.

"Tinc un gran respecte per les expressions democràtiques dels territoris europeus, però no l'arrogància, la voluntat ni la bogeria de posar-me en un debat que afecta l'organització territorial i política dels estats membres de la UE. És una qüestió que ha de resoldre Espanya", ha sentenciat.

Publicitat
Publicitat

126 Comentaris

Publicitat
#68 Tràmit, barcelona, 10/07/2014 - 14:16

De la resposta de Juncker, E-noticies ha muntat un titular que resumeix de forma inexacte la resposta i, a més, ridiculitza la pregunta. De què aneu els de E-.notícies?. No m'estranya que perdeu seguiment.
Ja sé que no publicareu aquest comentari: em conformaría amb una reflexió valenta. Ânim.

#67 Pope, BCN, 10/07/2014 - 12:00

España es la maravilla del universo por su magnífica gestión de la crisis, por eso los catalanes navegamos por el espacio sideral acompañándola.
También somos lo mejor del mundo en el estado del bienestar. La sífilis del sistema nervioso produce una megalomania semejante. Aviso para navegantes.

#67.1 ton, sallent, 10/07/2014 - 13:34

haurieu de llegir la resposta que li fa el Vicenç Partal al Vila Web, on li diu que tampoc se surt amb una carta,

#67.2 ton, sallent, 10/07/2014 - 19:23

ja m´explicareu per quins set sous em fiqueu amb el sr. Pope

#66 Pan con tomate y jamón del bueno, Ultramort d´Empordá , 10/07/2014 - 10:29

Ni puñetero caso ¿estos son los diplomáticos.cat? con esos caretos tan simpáticos ¿creéis que harán bailar sardanas a los parlamentarios europeos? Los separatas sois unos tristes, mejor enviarles a María Lapiedra y la monja Forcades envueltas en unas mini esteladas, seguro que así os hacen caso.

#65 Pepet, Sabadelll, 10/07/2014 - 07:58

Aquesta gent tenen mentalitat de regidor d'ajuntament de poble i etàn al Parlament Europeu, que els hi cau molt gran! S'haurien d'adaptar al càrrec.

#62 Rogerbcn, Barcelona, 09/07/2014 - 20:46

Juncker no sabe en el lio en que se ha metido: nadie humilla asi como asi a los estelados. El portaaviones insignia Doctora Rahola flanqueado por los cañoneros Forcadell y Gabancho acaba de zarpar de Barcelona con destino a Rotterdam: se van a cagarrr !!! -