Publicitat
Política · 13 de Juny de 2018. 22:31h.

Un altre favor de la CUP al PDECAT

El cas Agissa arrenca amb una denúncia dels antisistema

Un altre favor de la CUP al PDECAT

Lluc Salellas, regidor de la CUP a l'Ajuntament de Girona

La CUP ha titllat d’“espectacles mediàtics” els escorcolls que aquest dimecres ha dut a terme la fiscalia de l’Estat a l’Ajuntament de Girona, en el marc de la investigació anticorrupció sobre Agissa, l’empresa mixta d’Aigües de Girona, Salt i Sarrià de Ter. Aquestes indagacions, de fet, van començar l’any 2015 amb una querella dels antisistema contra la societat Girona SA.

“La Fiscalia de l’Estat utilitza les seves prerrogatives per muntar espectacles mediàtics que ens desvien dels vertaders responsables de la corrupció tant pel que fa a la gestió de l’aigua com respecte a altres macrocasos de corrupció de l’Estat espanyol”, ha assegurat la formació. La CUP ha considerat que “tota la documentació que s’ha vingut a buscar a l’Ajuntament s’hauria pogut sol·licitar per escrit”.

“Que la corrupció no tapi la guerra bruta, i que la guerra bruta no tapi la corrupció”, han reblat els anticapitalistes a través d’un comunicat. El partit ha explicat que fa tres anys van denunciar davant la fiscalia “un funcionament fraudulent i opac que arrencava l’any 1992 amb la constitució de l’empresa mixta Agissa”.

La formació ha criticat, però, que la Fiscalia Anticorrupció està investigant la compra del Fons Santos Torroella amb el cànon de l’aigua, encara que “no formava part de la nostra querella”. La CUP ha anunciat que demanarà separar les causes “per evitar que els vertaders responsables de l’apropiació indeguda i del fet delictiu quedin a l’ombra per un objectiu de la fiscalia d’anar contra Carles Puigdemont”.

Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Ciencies exactes , Bcn, 14/06/2018 - 13:43

Segons el principi matemàtic de l'esquerra de fireta, per definició aritmètica sols poden ser corruptes els de la Gürtel. Els pispes de CIU, Eres sudistes, ajuntaments progressistes amb les butxaques plenes i demés xuclaires, no formen part de la corrupció per l'article 23. HE DICHO!

#1 OtgerCataló, BCN, 14/06/2018 - 09:59

Era una denúncia simbòlica. Quin estol de gamarúsos!!!