Publicitat
Política · 2 de Març de 2013. 12:29h.

Un altre "favor personal" a Xavier Martorell?

La Vanguardia publica un mail que demostra que també va contractar Método 3 per espiar una rival

Un altre "favor personal" a Xavier Martorell?

Imatge del mail publicat per La Vanguardia

Método 3 va facilitar el 2010 a l'avui director general de Serveis Penitenciaris de la Generalitat, Xavier Martorell, informació sobre una rival política a Valldoreix, quan el dirigent nacionalista era regidor per CiU a l'Ajuntament de Sant Cugat i director de seguretat del FC Barcelona.

Segons el correu electrònic que publica La Vanguardia, el director de l'agència de detectius Método 3, Francisco Marco, va remetre el 10 de febrer del 2010 un correu electrònic a Martorell que sembla la resposta a una sol·licitud d'investigació.

Marco dóna informació detallada al dirigent convergent sobre una baixa per incapacitat transitòria de Montserrat Turu, vinculada a moviments d'esquerra al Vallès Occidental en el consell comarcal on treballava.

Turu va ser presidenta de l'entitat municipal descentralitzada de Valldoreix -dependent de Sant Cugat- després de les eleccions del 2007 a les quals es va presentar sota les sigles de la Candidatura de Progrés i Catalanista, que comptava amb el suport de PSC, ERC i ICV.

Sembla que Marco en la seva missiva volia aclarir a Martorell tots els dubtes fossin possibles al voltant de la situació de baixa transitòria de Turu, fins i tot li anuncia quan té programada la següent visita de control mèdic.

S'aclareix en el correu que és la Seguretat Social qui paga la baixa i no la mútua del consell comarcal perquè la seva pòlissa "només cobreix els accidents de treball no així les baixes per malaltia comuna".

Fa una setmana, Martorell va justificar l'assumpte de Sabadell en què es va tractar d'un "favor" personal i únic relacionat amb la seva activitat política i que no havia pagat. Aquest correu de Marc estableix un nou nexe entre l'activitat de Martorell a Convergència Democràtica i l'agència Método 3.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Jordi, Bellaterra, 02/03/2013 - 17:16

quina era la finalitat de investigar aquesta persona?
qui va donar ordre de investigar-la? pot ser que aquesta persona estigui de Directora de restauració de la generalitat? pot ser que aquesta persona estigui sent investigada per tenir comptes opaques fora de Catalunya en diverses societats?