Publicitat
Política · 11 de Novembre de 2020. 10:07h.

Un altre fiasco d’El Homrani

Tercera errada després de les residències i el teletreball

Un altre fiasco d’El Homrani

El repartiment de les ajudes per als autònoms ha posat en entredit, de nou, la figura del conseller Chakir El Homrani, ja qüestionat pel seu paper en la gestió de les residències durant la primera onada del covid-19 i el teletreball, quan va amenaçar amb sancions a les empreses que no el possesin en pràctica.

En aquest cas el Departament de Treball, Benestar i Famílies que encapçala va prometre una ajuda directa de 2.000 euros a disposició de només 10.000 dels 100.000 autònoms que complien les condicions. A més, el criteri era que els primers que la demanessin serien els que se l’emportarien. En una hora es van registrar més de 400.000 peticions i es va generar el lògic col·lapse.

Aquest caos generat també esquitxa al conseller de Polítiques Digitals de la Generalitat, Jordi Puignerós, atès que l'allau de peticions va col·lapsar la web on s’havien de demanar les mateixes. De fet, des de Treball acusen al de Puigneró del desgavell, però aquests al·leguen que van proposar canviar el sistema per sol·licitar les ajudes i que El Homrani es va negar.

87286-puignero.jpg

Polítiques Digitals volia que aquestes ajudes no s'atorguessin als primers a arribar, sinó en base a uns criteris concrets. També assenyalen que el repartiment d’aquestes ajudes, tal i com estava plantejada per Treball, era inassumible.

Ara fa quinze dies el Govern ja va generar enrenou amb les ajudes a la restauració i els centres d'estètica, quan una incidència tècnica va retardar un dia més les peticions. Aquestes prestacions depenien del departament d'Empresa i Coneixement, que encapçala Ramon Tremosa.

14512-tr.jpg

Publicitat
Publicitat

19 Comentaris

Publicitat
#18 Dado Esteller, Badalona, 12/11/2020 - 09:03

que ellas y ellos también madrugan, no llegan a fin de mes y lo hacen por ti y por mi (queda bien pero lo dudo: miran por ellas y por ellos) pertenezcan o no a dichos colectivos, en general toda la casta política dado que el nivel está bajo mínimos.

#17 Dado Esteller, Badalona, 12/11/2020 - 09:02

formaciones, intentarán atraer la atracción del electorado, para que se sientan reflejados por sus futuros representantes. Si no ¿Por qué ERC designo como diputado al Sr. Rufián? o ¿Por qué el PP designo para ir en listas al padre de Mary Luz Cortés? y así.
Así se producen discriminaciones positivas y no seáis tan duros con ellos (ironía m

#16 Dado Esteller, Badalona, 12/11/2020 - 08:58

NO vendrá de uno más. ¿O sí? A ver de observar, yo creo y espero que nadie se enfade, que todas las formaciones incluyen a cargos electos para conseguir movilizar al electorado: mujeres con prestigio profesional, personas de sindicatos, personas de colectivos especificos minoritarios o no (etnias, razas y origen).
Una vez hecho eso, los partidos y

#15 Pan con tomate y jamón ibérico, Salut i Tabarnia...!!, 11/11/2020 - 18:29

Tremosa, Puigneró y el Homrani... como es posible que estos tipos con esos caretos puedan organizar nada... y todavía quieren lanzar satélites... ¿estos...?
Ya me gustaría saber en que tómbola les han dado los títulos que dicen que tienen...

#14 joan, manresa, 11/11/2020 - 17:40

tinu.) a CAT..,pro no la CAT, que tots voldríem o si mes no una gran mayoría, sinó una CAT barroera, de baix nivell, de ments i persones que ni tants sols servirien per saltar sobre las catifes de animals vivents..,pobre CAT. Que hem fet els catalans per merèixer aquests càstigs ...--" Veu del mes enllá.."--VOTAR SERS I SOMNIS INFERNALS!!!