Publicitat
Política · 15 de Setembre de 2010. 09:39h.

Un altre històric del PSC es passa a CiU

L'exsenador Jaume Sobrequés votarà Artur Mas

Un altre històric del PSC es passa a CiU

Jaume Sobrequés, a la Universitat Catalana d'Estiu

L'exdirigent històric del PSC Jaume Sobrequés ha anunciat que votarà Artur Mas a les properes eleccions. En declaracions a Rac1 ha afirmat que
"ara li toca a l'Artur Mas, per solvència personal, perquè té un ampli suport social perquè avala aquest fet i perquè Convergència ha obert un camí cap que ens ha de portar a la sobirania un dia."
 
"Ningú millor que Artur Mas per liderar aquest procés [cap a la sobirania] [...] que ara s'ha obert [...] i que em sembla que és el que Catalunya necessita en aquest moment.", ha afegit.
 
Tanmateix, ha aclarit que "de moment no tinc intenció d'afiliar-me a cap partit. [...] No penso ser militant de CDC, de moment. No seria coherent, no seria estèticament adequat. [...] Aquest és un procés d'enamorament que està en una fase molt inicial, i per tant no estem encara per casar-nos."
 
Però que "si m'ho demanen, puc prendre part en algun acte de suport a Artur Mas". Sobrequès ha justificat la seva decisió perquè "hi ha un allunyament personal i polític creixent els últims anys, a mesura que jo accentuo una opció nítidament sobiranista amb la voluntat que un dia ens porti, també amb el dret de decidir, a la independència."
 
També ha explicat que "he preparat una carta per ser publicada en un mitjà de comunicació. [...] Aquesta carta el president Montilla no l'ha rebut."

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 Joan, GIRONA, 16/09/2010 - 08:42

El que està clar és que aquests fills de papà pijoprogres de Festivals de Cap Roig i Peralada cada vegada estan més a la dreta...
Això que la gent del carrer pugui manar ho porten fatal... On s'és vist!!! Aquest país l'han de portar Senyoritus, Terratinents i Gent de la seva classe.

#21 Pep, Alt Empordà, 16/09/2010 - 00:08

Mite'l el Per Llogar-hi..no t.emocionis amic que només n.heu enganyat a un!
Company coneixes el refrany " cree el ladrón que todo el mundo és de su condición"? Hauries de saber com a becari de CiU que l.ùnic partit que te diners, robats clar, per pagar becaris per escriure tonteries és CiU 4%.

#20 Per llogar-hi, cadires, 15/09/2010 - 19:28

Els pocs socialistes que creuen en Catalunya i valien la pena es passen a Convergència i qui en treu escuma per la boca?

Els becaris d'Esquerra.

Per llogar-hi cadires.

#19 Argentino, barcelona, 15/09/2010 - 19:07

Yo también botaría a Artur Mas

#18 Pep, Alt Empordà, 15/09/2010 - 18:51

Potaroig, el teu comentari demostra lo fastigosament etnicistes que sous alguns Convergents 4%$..Carrasclet ja veurém qui és fotará la gran ostia! De moment el vostra pamflet us fa passar de 68 a 60 i a ERC de 11 a 17..i cladrá veure com Rcat i SC us xuclen els Independentistes enganyats a can CiU