Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2010. 14:28h.

Un altre 'maragallista' que es fa sobiranista

L'editor Xavier Folch afirma que "Espanya no ens convé"

Un altre 'maragallista' que es fa sobiranista

Xavier Folch (Imatge: L'Avenç)

L'editor Xavier Folch, que va ser diputat del PSUC en la primera legislatura i posteriorment va ser el director del Institut Ramon Llull amb Pasqual Maragall de president, ha assegurat que "Espanya no ens convé".

En una entrevista al darrer número 'L'Avenç', ha apuntat que "hauríem pogut estar dins d’Espanya amb un tractament d’igual a igual, i amb respecte, però si no, què hi fem? Arribes a la mateixa conclusió a què arribava Lluís Llach en l’últim L’Avenç: que l’autonomia ha tocat sostre".

En aquest sentit, ha dit que "l’autonomia i el federalisme, perquè siguin viables, hi ha d’haver bona entesa per les dues bandes. Però si l’entesa és desastrosa... A mi m’han acabat els quartos. Només queda una via per explorar: la de la independència. No és un camí fàcil. Per arribar-hi cal convèncer la gran majoria de la població. Però només depèn de nosaltres".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 Eugènia, Esplugues, 05/10/2010 - 20:05

Núria, si volem fer alguna cosa realista i de pes, hem de ser molts. I qui sumarà més que CiU? Ara fan passar CiU per primer grup de l'oposició, però és el primer grup del Parlament, mal que pesi a qui pesi.

#16 Núria, bcn(cat), 05/10/2010 - 09:40

Totalment d'acord, el que no entenc és que digui que el camí és la independència i s'en vagi a CiU...
Qui volgui independència que voti independència i no aquests que volen seguir vivint del momio, mentre els catalans els paguem la cadira. Compte amb l'engany!

#15 Ramir, Barcelona, 05/10/2010 - 00:12

Kopro, aquí el único choriceo son los 22 millones de euros que nos roba cada año tu querida patria. Y cuando digo "nos" te incluyo, aunque lo hagas encandilao. Incluso como patriota español, te deberías escandalizar por este choriceo. Pero no es el caso. Patriota, que eres un patriota!

#14 Ramon, Barcelona, 04/10/2010 - 23:54

Així com tots els trotskystes i maoïstes es van fer sociates i no d'un PSUC teòricament més proper però que havia estat el seu gran enemic, ara molts progres ens voldran lliçons d'independentisme fugint d'una Convergència teòricament més propera però que ha estat el seu gran enemic.

#13 Francesc, Barcelona, 04/10/2010 - 22:28

És que és constant.... El degoteig cap a l'independentisme és constant. Molt bon senyal. Si, senyor.