Publicitat
Política · 5 de Desembre de 2020. 14:56h.

Un altre que cau del cavall

Toni Aira, exdirector de comunicació del PDECAT: "Ara, sobreviure en una Catalunya post procés"

Un altre que cau del cavall

El periodista i exdirector de comunicació del PDECAT, Toni Aira, ha afirmat que ara toca "sobreviure com a ciutadans d'una Catalunya post procés i veure com sobreviuen els nostres polítics al nou mapa polític". Aira, en una entrevista publicada aquest dissabte al diari ABC, considera que "ens hem passat molt amb la dosi emocional" i creu que l'estabilitat institucional "passarà per trencar blocs".

L'exdirector de comunicació del PDECAT considera que l'estabilitat "passarà per trencar blocs". Aira apunta en l'entrevista que "Junts i ERC no s'aguantem i, si poden, no governaran junts. Les eleccions del 14-F tindran conseqüències per als dos. Qui perdi, o es fragmentarà (Junts) o haurà d'assumir certa rebel·lió interna (ERC)" explica.

"Essent la generació que més accés ha tingut a la informació i a la formació, paradoxalment, som més sensibles que mai a les emocions. I és així. Ho fa la publicitat, l'alta cuina i passa a la política. Però ens hem passat amb la dosi, amb el punt de sal. Les sobredosis no són bones. Espero que per la llei del pèndol...".

Toni Aira ha col·laborat en mitjans com Catalunya Ràdio (El Matí de Catalunya Ràdio, El Suplement, L'Oracle, Tot és molt confús, Polièdric, Catalunya Vespre). TV3 (Els Matins, Divendres, puntCAT). COMRàdio (El Dia a la COM), avui La Xarxa (La Tertúlia, L'entrevista). Onda Cero (Noches de Radio, Nits de Ràdio). TVE (Los Desayunos, La Noche en 24h). TVE-Catalunya (59 Segons, El Debat de la 1, Vespre a La2). BTV (El Debat de BTV, La Rambla, Bàsics). Canal Català (Per llogar-hi cadires, Catalunya Opina). Nació Digital. RAC1 (La Nit a RAC1, El Món a RAC1 de l'estiu). 8tv (tertulià en el programa 8aldia).

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#17 Soloesmiopinion, Tabarnia, 06/12/2020 - 11:37

Como se nota que ya no hay tanto dinero para subvenciones

#16 To Wef, Paris, 05/12/2020 - 22:10

hm......

#15 JOSE MASSAGUE VENDRELL, Barcelona, 05/12/2020 - 21:50

El señor Toni Aira, se ha pasado meses, años, paseándose por todas las tertulias de cuantas cadenas de televisión ha tenido acceso. Es lógico, tan educadito, tan bien peinado, tan elegante, tan elocuente,... y tan sarcástico, tan "friesangres" y tan sabihondo como el primero. Bueno es que vea que en el futuro, tendrá que tragar mucha quina.

#15.1 Onofre de Dip, Barcelona, 06/12/2020 - 08:52

No tragará nada, don José. Eso lo haremos usted, yo y otros muchos. Él se limitará a acomodarse a lo que venga. Impertérrito. No sé si es frivolidad o puro cinismo. Sea como fuere, no le verá pedir perdón por nada. Es lo que tiene la amoralidad, que expulsa de cualquier terreno de juego a la responsabilidad bien entendida.

#14 Jon, Bcn, 05/12/2020 - 21:06

Els últims que abandonaràn el vaixell, són els que s'han atrinxerat en el seu bunquer i s'han blindat amb pujades de sou i pensions.
Resistiràn fins i tot quan l'economia i la ciutadania siguin arrasats per el su desproposit.

#13 Historias maravillosas, del país de la Piruleta, 05/12/2020 - 20:46

"... y en el centro de adultos adónde el pequeño Purri acudía para aprender a leer, todos se maravillaban de que empezase a mugir cuando llegaba a la letra M..."

"Las aventuras del pequeño Purri - Mu, el continente perdido- " Eds. Tabarneses Asociados, Barcelona, 2020.