Publicitat
Política · 9 de Novembre de 2021. 21:54h.

Un altre 'represaliat'

Miguel Aracil, escriptor: "fa anys que no em truquen de Catalunya Ràdio"

Un altre 'represaliat'

El periodista i escriptor Miguel Aracil ha denunciat en una entrevista en el canal de Youtube de Xavier Rius que "jo vaig ser represaliat a Catalunya Ràdio". "Curiosament fa anys que no em criden però, la veritat, pitjor per a ells perquè tampoc hi aniria", ha sentenciat.

Aracil ha explicat que "jo em vaig inflar a fer programes a Catalunya Ràdio, encara es poden descarregar a internet, sobretot amb el meu admirat i orat amic Andreas Faber-Kaiser en el programa 'Sintonia Alfa', el millor que s'ha fet sobre aquests temes". "Jo vaig fer molts programes de Catalunya Ràdio", ha insistit.

Finalment, l'escriptor ha relatat, d'altra banda, que "fa bastants anys jo vaig ser convidat a un congrés, representat a Espanya, la qual cosa em va costar el lloc a la revista Karma 7 perquè volien que representés a Catalunya". "Jo represento a qui a mi em dóna la gana i sóc català del Poble-sec, eh!", ha conclòs.

 

- Bizum: 600.43.49.84
- Patreon: https://www.patreon.com/xriusenoticies
- Tienda online: https://xavierrius.myspreadshop.es/

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Joan, BCN, 10/11/2021 - 11:12

Andreas Faber-Kaiser nomes enredava i desinformava. El millora la Rosel i parla de fantasmes amb més propietat que el pobre Andreas. Els coneix personalment i delira amb ells cada dia.

#1.1 pepe, andorra, 10/11/2021 - 12:50

si tu dices q enredaba y desinformaba, es q era todo lo contrario, en todo caso, seguro q no cree en unicornios amarillos, pq fantasmas hay muchos, sobre todo entre los vasallos del señor feudal, y son facilmente reconocibles, pero de unicornios amarilos, no, eso no existe. Y los separatas tambien deliran con sus fantasmas de 100.000 al mes.