Publicitat
Política · 17 d'Agost de 2009. 09:32h.

"Un altre tripartit no seria bo per a Catalunya"

Esquerra Independentista s'oposa a un tercer pacte amb el PSC

"Un altre tripartit no seria bo per a Catalunya"

Uriel Bertran, a la seu d'ERC, en una imatge d'arxiu

Uriel Bertan, líder del corrent crític a ERC, Esquerra Independentista, ha assegurat que "presentar una sèrie de propostes perquè s'afegeixin al programa electoral". En aquest sentit, ha afirmat que "bàsicament centrades en tres eixos. Primer, que ERC no torni a pactar amb partits d'obediència espanyola com el PSC" i ha afegit que "un altre tripartit no seria bé per a Catalunya".

En una entrevista a La Vanguardia, Bertran ha assenyalat que "és cert que dintre d'ERC s'han produït molts excessos verbals per totes les parts. Nosaltres no ens anirem d'ERC, seguirem en el partit de Macià i Companys". Encara que considera que "ara hem d'entrar en una etapa de maduresa i que pugui haver-hi un debat polític obert, plural i des de la normalitat".

Encara que es queixa que "presentem les signatures necessàries -per a fer un referèndum intern sobre el finançament-, però la direcció del partit no ho vol convocar. Si ERC va dir no a l'Estatut, la lògica política és que hagués dit no al finançament. La xifra de 3.885 milions que va dir Puigcercós és difícil de creure".

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#17 joan, girona, 18/08/2009 - 18:03

uriel no tens credibilitat estas atrapat per el teu sou de diputadet el CARRETERO ET DONA MIL VOLTES

#16 Joan, Valencia, 18/08/2009 - 14:28

Uriel sembles Ariel, un estrafalari.

#15 Sergi, Olesa de Montserrat, 18/08/2009 - 09:40

Si, "ara hem d'entrar en una etapa de maduresa i que pugui haver-hi un debat polític obert, plural i des de la normalitat" el que has de fer es xerrar meyns a la premsa i fer-ho més de portes en dins. Els draps bruts es renten a casa.

#14 Marc, Igualada, 18/08/2009 - 00:28

EI representa un projecte molt i molt creible:Reagrupament Independentista,marxa Carretero,els desapareix en Reñé,s\'esfuma la Carandell. Qui es pot fiar d\'aquest noiet de Badalona tant poc madur que tothom juga amb ell. Apa guapo treballa una mic

#13 Pere Montells, Badalona, 17/08/2009 - 23:26

Ara cal moderar-se si no,no seré diputat i com em guanyaré les garrofes?.Que dur es ser d' esquerres i haver de treballar en un curro d'assalariat!