Publicitat
Política · 5 de Juny de 2009. 13:46h.

Un anunci de Ryanair utilitza el vol 'low-cost' de la Reina Sofia

L'anunci diu: "Vola com un monarca amb 1 milió de places a 1 euro"

Un anunci de Ryanair utilitza el vol 'low-cost' de la Reina Sofia

La campanya de Ryanair

La companyia Ryanair, amb una llarga llista de campanyes polèmiques a les seves esquenes, no ha trigat en aprofitar el viatge de la Reina el passat diumenge a Londres des de Santander per a publicar un anunci amb l'eslògan "Vola com un monarca". La companyia ha utilitzat la imatge de la Reina, a la que agraeix que hagi viatjat en aquesta aerolínea, publicitat que no ha estat consultada ni autoritzada per la Casa Reial.

La publicitat, apareguda en la premsa espanyola, mostra una foto del rostre de la seva Majestad acompanyada per l'eslògan "La Reina Sofia vola en baix cost". La companyia anuncia en un altre destacat que "donará 5.000 euros a la institució benèfica que la Reina triï, com forma d'agraïment ".

Donya Sofia va volar el passatrndiumenge amb Ryanair per a desplaçar-se des de Santander, on va participarrnen els actes amb motiu del Dia de les Forces Armades, fins a Londres,rnper a acompanyar al seu germà el rei Constantino, que havia estat operatrndel cor.

Des de Casa Reial s'assegura que la companyia no va contactar en cap moment amb ells per a informar de la seva intenció d'utilitzar la imatge de la Reina en una publicitat, ni menys encara per a preguntar si era o no apropiat fer-ho. No es descarta que es produeixi algun contacte entre la Casa del Rei i la companyia, encara que encara no hi ha notificació que es vagi a emprendre cap tipus de mesura judicial contra l'empresa.

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Pasqual, BCN, 06/06/2009 - 17:31

Una cosa és baix cost i l'altra transport de bestiar... no caiguem tant baixos de volar en Ryanair.

#8 Jaume, Gracia, 05/06/2009 - 20:35

Sera en baix cost, pero un baix cost que li paguem tots nosaltres. Quines penques, pagant els altres, vas en baix cost i en no tan baix. Quina colla...

#7 Rosa, BARCELONA, 05/06/2009 - 16:00

Va trobar un bitllet de 15 euros sense antell·lació, i més ara en època de vacances?- A més a més, va anar tota sola, sisempre du una quantitat de gent al voltant d'ella. Escoltes, assessors, secretària/es, perruquera...etc.-

#6 pere, bcn, 05/06/2009 - 15:29

No vull ser mal pensat, però... quan aquesta reina grega va agafar aquest vol de baix cost, no ho va pactar prèviament amb Ryanair?, no va cedir l'exclusivitat de la notícia a canvi d'uns "petits" ingressos extres?

#5 joan, portopi mallorca, 05/06/2009 - 14:52

cada infanta te un sou de 8500 e cada mes, 8 escoltes i 4 minyones per cada nin (3 en torns de 8 hores i una de reserva), el rei i la reina tenen un personal fix de 200 persones al seu servei