Publicitat
Política · 16 d'Octubre de 2009. 21:27h.

Un article del diari 'ABC' titlla Carretero d'"exterrorista"

El text es refereix a una eventual aproximació de Joan Laporta a Reagrupament

Un article del diari 'ABC' titlla Carretero d'"exterrorista"

Carretero, després d'un consell nacional d'ERC

El periodista del diari ABC Ignacio Camacho qualifica  d'"ex terrorista" el líder de Reagrupament, Joan Carretero, en un article publicat aquest divendres titulat "Gilismo con barretina", dedicat a fer una crítica sobre les eventuals aspiracions polítiques del president del FC Barcelona, Joan Laporta.

En l'article s'afirma, sobre la possible aproximació de Laporta a Reagrupament, que "Esquerra tem per la cohesió del seu vestuari, i només el petit Reagrupament de l'ex terrorista Carretero sembla disposat a acollir un crack mediàtic capaç de posar-lo al mapa amb la seva tendència a la sobreactuació exaltada, al gamberrisme dialèctic ia l'exabrupte malcriat".

Sobre Laporta, diu: "Que un tipus així pugui presidir una institució civil amb la solera del Barça és una circumstància que forma part de la condició misteriosa del futbol, on la influència social i sofisticació esportiva creixen en proporció inversa a la idoneïtat i el prestigi de la majoria dels seus dirigents".

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 Coronel, Prats de Molló, 18/10/2009 - 22:45

Carretero = Macià

#36 joan, girona, 18/10/2009 - 21:09

Si hem de fer cas d'aixó, quans exfranquistes i simpatitzants hi ha als partits?

#35 JPC, Barcelona, 18/10/2009 - 21:07

Demano a Joan Carretero que no trigui a posar una querella per difamació contra aquest diari ridícul i petitó.

#34 Domènec, Lleida - Catalunya, 18/10/2009 - 11:18

Però que voleu que diguin els espanyols?Que n'espereu de la seva capacitat intel·lectual? L'ABC és, ja ho sabem, radical nacionalista espanyol.Res de nou al firmament. Tene una limitació crònica que els fa èsser limitats.No saben ni lo que un terror

#33 Arnau, Vic, 18/10/2009 - 01:17

Avui m'agradaria ser Carretero perquè m'hauria guanyat uns calerons assegurats amb la querella per difamació que li fotria a aquesta primera espasa de la premsa espanyola.