Publicitat
Política · 17 d'Abril de 2017. 17:28h.

Un assessor d'ERC amenaça un dirigent del PPC

Carles Feiner va dir que “algun dia se me'n va la pinça i li arrenco el cap a un d'aquests fills de puta”

Un assessor d'ERC amenaça un dirigent del PPC

Comentari de Carles Feiner al seu compte de Facebook

El fins ara assessor tècnic de Comerç d'Esquerra Republicana, Carles Feiner, ha amenaçat des del seu perfil de Facebook amb “arrancar-li el cap” el director d'Estudis del PPC i membre fundador de Societat Civil Catalana, Juan Arza. Feiner va escriure aquest 14 d'abril a la xarxa social que “si algun dia se me'n va la pinça i li arrenco el cap a un d'aquests fills de puta ningú no pensi que la cosa és gratuïta”. 

D'aquesta manera, responia una piulada d'Arza on lamentava que “els assassins de Miguel Ángel Blanco vulguin utilitzar les mans blanques com a símbol de la seva nova operació de propaganda produeix fàstic”. Feiner va replicar-li que “el que produeix fàstic és que fills de puta feixistes i 'ejpañiols' com Juan Arza no sàpiguen viure sense tocar els collons al proïsme”.

arza.jpg

“Quan siguem independents haurem de gestionar aquesta realitat generosament”, va afegir l'excàrrec de confiança dels republicans, alhora que assegurava que “el que em demana el cos no és acceptable” però “deixo constància pública del tema per si algun dia se me'n va la pinça i li arrenco el cap a un d'aquests fills de puta ningú no pensi que la cosa és gratuïta”. “Han fet oposicions per ser hostiats massa vegades”, sentenciava.

L'exassessor d'ERC ha esborrat la seva entrada a Facebook ha demanat disculpes i ha explicat que el seu comentari “s'ha d'interpretar en sentit figurat”. “Cal aclarir que el text original ja deia explícitament que 'el que el cos em demana no és acceptable'. Tanmateix, demano les meves disculpes a totes aquelles persones que s'hagin pogut sentir ofeses o molestes, i reitero el meu compromís amb les formes de fer política pacífiques i democràtiques”, ha escrit.

Feiner va tancar el seu compte de twitter després de dir “cretí” i “nazi” a un regidor del PSC a la Diputació de Barcelona a principis del 2016. En tot cas, ha continuat actiu a Facebook, on ha manifestat que “tot i que el processisme cansa. Necessitem una espurneta per sortir al carrer a liar-la parda o per proclamar una DUI. La sensació de calma abans de la tempesta posa molt nerviós a tothom”.

32 Comentaris

Publicitat
#33 Espluguenç, Esplugues del Llobregat, 18/04/2017 - 12:36

Si ERC hiciese una purga interna de odiadores, acosadores, contrabandistas y pedófilos, quedarían pocos. Junqueras seguiría, si se mantiene a los incompetentes, pero es evidente que si pierden, esta gente va a tener muy mal perder.

#32 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 18/04/2017 - 12:28

http://lonegredeterrassa.blogspot.com/2011/10/el-foc-purifica.html

#31 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 18/04/2017 - 12:27

El 2011 va escriure al seu blog lonegredeterrassa (encara es conserva còpia a archive org) una entrada on recomanava els usos pirotècnics del potassi com a línia d'acció als que li preguntaven què es podia fer a partir de llavors. No entenc com llavors allò no li va comportar responsabilitat penal

#30 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 18/04/2017 - 12:19

El personaje es que es para conocerlo:
http://web.archive.org/web/20120119012442/http://lonegredeterrassa.blogspot.com/2011/10/el-foc-purifica.html

#29 Juan, Terrassa, 18/04/2017 - 11:05

El delito de odio para esta gentuza no existe ,se lo pasan por el forro
Lo grave es que si el asesor piensa así.............