Publicitat
Política · 4 d'Octubre de 2012. 12:28h.

Un candidat a diputat per ERC proposa cedir el 50% del sou

Pau Miserachs presenta candidatura a l'Eixample per anar a les llistes de la formació per Barcelona

Un candidat a diputat per ERC proposa cedir el 50% del sou

Pau Miserachs, en una foto d'arxiu

L'advocat Pau Miserachs ha presentat candidatura a ERC-Eixample per anar a les llistes de la formació per Barcelona de cara a les eleccions al Parlament del pròxim 25-N. Segons ha sabut e-notícies, l'històric membre de la formació republicana es presenta amb "total esperit de servei i disposat a fer els sacrificis necessaris".

En aquest sentit, es compromet a "cedir des del primer dia el 50% del meu sou com a parlamentari -si resulto elegit- per als aturats de Catalunya que no disposin de cap mena de pensió ni ajut econòmic". "Espero no ser el primer ni el darrer candidat que faci aquesta solemne promesa", afegeix.

D'altra banda, Miserachs també ha anunciat que farà "públics el meu patrimoni i ingressos" i fa una crida als 200 militants que té el Casal d'ERC-Eixample a "votar el proper dia 4 al Congrés del Casal".

Per a l'advocat, "ara és l'hora d'introduir els canvis indispensables en les llistes del casal de cara a aquestes transcendentals eleccions, i que els candidats siguin triats en unes eleccions netes i democràtiques, pensant en el futur del país, per construir l'Estat propi".

Finalment, diu que "cal fer créixer i reorganitzar ERC de forma més moderna i participativa, abandonant altres interessos de poder merament partidistes".

Miserachs, advocat especialitzat en propietat Intel·lectual i professor de Dret de la Informació a la Universitat Blanquerna, va ser candidat per ERC a les eleccions de 1977. Malgrat no haver ocupat càrrecs, va contribuir des del compromís civil i polític a la recuperació del municipalisme democràtic, la restauració de la Generalitat i el retorn del president Tarradellas com a elements necessaris per la reconciliació política i la reconstrucció nacional de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 kakatua, Barcelona, 05/10/2012 - 00:23

quin ens!. Quin individu!!