Publicitat
Política · 15 de Febrer de 2011. 19:33h.

Un candidat a president de SI proposa una auditoria interna

Àlex Fenoll defensa que cap membre "visqui de la política"

Un candidat a president de SI proposa una auditoria interna

Àlex Fenoll ha fet la seva proposta a través del facebook

Un dels candidats a la secretaria general de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) i home de confiança de Joan Laporta, Àlex Fenoll, ha proposat a través del facebook una auditòria interna al partit. "Ho faré perquè els adherits sàpiguen quin és l’estat dels comptes de la coalició. Només així sabrem quines iniciatives de les bases podrem posar en marxa d’immediat, quines podrem aplicar a mitjà termini i quines a llarg termini. Vull que surtin iniciatives de tot el territori", ha indicat.

Fenoll també intentarà que "cap membre de SI visqui de la política". "Per això auditaré tots els càrrecs públics de SI (diputats, regidors, etc.). Aquesta auditoria s’hauria de fer abans de prendre possessió dels càrrecs pels quals hagin estat escollits democràticament per la ciutadania i també en acabar els corresponents mandats. Aquestes persones hauran de justificar els possibles beneficis patrimonials que hagin obtingut", ha assegurat.

El candidat a la secretaria general ha afegit que "fomentaré l’entesa entre totes les forces polítiques que volem la independència de Catalunya d’immediat. Ho faré abans d’unes eleccions. Com a secretari general estendré la mà a tots els partits independentistes. Portaré les conclusions de les converses davant l’Executiva Nacional de SI. Les bases hem de decidir".

Publicitat
Publicitat

24 Comentaris

Publicitat
#24 David, Barcelona, 17/02/2011 - 02:56

Solidaritat si que està acabada si no guanya l' Àlex Fenoll.Els queden 4 dies.He llegit les seves propostes i son del tot inovedores.
Visca Solidaritat,Visca Catalunya Lliure

#23 Quico, Sabadell, 16/02/2011 - 18:09

en Laporta ja ha donat la benedicció a l'Uriel Bertran, en Fenoll ja està acabat, ningú el votarà, ja se sap, aquest emblemàtic partit és per aquells que l'han fundat, ni més ni menys, que n'aprenguin.

#22 LluísCC, Sabadell, 16/02/2011 - 17:47

Un partit jove si que ho és Si, però els seus dirigents son gats vells i el que diuen i circula d?ells no es pas gens afalagador. El Sr. Fenoll tal vegada fa be de proposar una auditoria, i si això provoca mal estar es que hi deu haver quelcom que faci pudor. No crec que Fenoll prosperi.

#21 Lluís, Sant Llorenç Savall, 16/02/2011 - 17:23

ànims, això sí que fa trampera, m'agrada la teva candidatura i un grup d'amics i amigües de Sant Llorenç et votarem, Visca Catalunya Lliure

#20 Marc, Badalona, 16/02/2011 - 17:03

Ja era hora que sortis algú valent amb cara i ulls, fent propostes noves que plantant cara els aparells dels partits, que per els seus interessos, tan mal han fet el nostre País.
Endevant noi,però crec que no t'en ensotiràs.
Ets un valent!