Publicitat
Política · 9 de Desembre de 2009. 12:01h.

Un candidat de Ciutadans, darrera de la botifarrada

Albert Roig es el propietari de la pàgina butifarrendum.cat, que s'oposa a les consultes sobiranistes

Un candidat de Ciutadans, darrera de la botifarrada

Roig, en un acte de Ciutadans

El membre de Ciutadans, Albert Roig, és el propietari del web butifarrendum.cat, tal i com mostra el domini de la pàgina. Albert Roig va ser el número 1 de la formació a Girona en les eleccions al Parlament del 2006. També va formar part de les llistes per a les municipals del 2007, on va ocupar el número 25. Finalment, va ser el número 4 de Ciutadans en les eleccions espanyoles del 2008.

Fonts oficials, consider en que "aquesta informació és poc rellevant ja què no existeix cap lligam entre el partit esmentat i l'Associació Cultural Gastronòmica Butifarrèndum, entitat independent llurs integrants poden militar de forma individual al partit que desitgin".

L’Associació Cultural Gastronòmica Butifarrendum organitza una botifarrada popular per al proper 13 de desembre, coincidint amb les consultes independentistes a Catalunya, “per gaudir de la cultura i no utilitzar-la políticament per a generar enfrontaments innecessaris”. L'esdeveniment serà a l’àrea de lleure de Santa Creu d’Olorda, a Molins de Rei.

Els representants de l’Associació han destacat que la celebració es durà a terme “en un lloc meravellós, amb unes vistes fantàstiques i una mossa que déu n’hi do”, i han recordat que per assistir a la botifarrada cal “apuntar-se a la pàgina web”.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 VISCA REAGRUPAMENT.CAT, Ripoll (Principat de Catalunya), 10/12/2009 - 20:00

Amb Espanya, poca feina, i mal feta. Independència i regeneració democràtica: o catalans de primera o espanyols de segona!

#40 María, terrassa, 10/12/2009 - 14:58

I què que sigui de Ciutadans, jo hi aniré i amb un grapat d'amics.

#39 jo mateix, planeta terra, 10/12/2009 - 14:44

Qui decideix la nació o els habitants de Catalunya?si decideix la nació guanyarà el sí.Si són els habitants guanyarà el no.No vull ni pensar que fareu amb els habitants de Catalunya.Sou uns fatxes manipulats per la dreta.Més intel.ligènica sis plau

#38 Josep, Sant Hilari Sacalm, 10/12/2009 - 09:42

jo m\'he fet de l\'associació i no soc ciutadà. que passa?

estic fins els bessons de que em diguen com m\'he de sentir. jo em sento ciutadà del Planeta Terra i una colla de fanatics independentistes no em faràn canviar d\'opinió

#37 Francesc, Badalona, 10/12/2009 - 09:09

pep (bcn). Si Pep, sí que poden està al darrera de la butifarrada però que no s'amaguin com si fóssin nens. El que han fet ha estat enganyar la gent.