Publicitat
Política · 8 d'Abril de 2021. 19:20h.

Un candidat de JxCat li diu “bestiola” a un diputat de Ciutadans

Per qüestionar el carnet republicà de Puigdemont

Un candidat de JxCat li diu “bestiola” a un diputat de Ciutadans

El mosso d’esquadra independentista, Albert Donaire, que va anar a les llistes de JxCat a les darreres eleccions al Parlament, ha tractat de “bestiola” en una piulada a twitter el diputat de Ciutadans, Nacho Martín Blanco.

El desqualificatiu de Donaire ha arribat despres que Martín Blanco hagi criticat el carnet del Consell per la República, fent esment al vídeo del porgrama de TV3, Planta Baixa, on es demostra que el mateix no funciona.

“Aquest vídeo és imprescindible per constatar fins a quin punt a la Catalunya oficial el kafkià es barreja amb el valleinclanesc com qui no vol la cosa. Pot ser que això no tingui remei”, ha escrit el diputat de C’s. “Pobre bestiola. Estàs ofès?”, ha estat la resposta de Donaire, que continua de baixa laboral malgrat que està suspès de les seves funcions per tres expedients disciplinaris.

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#15 Joan del Bages, Manresa, 09/04/2021 - 21:48

I que "tendre" la imatge de la foto. Aquesta "eminència" que tenim en matèria de contractació pública i després de deixar votar per delegació a en Lluís Puig també en matèria de Dret podrà "il.lustrar" sens dubte al personatge que surt amb ella a la fotom Fins quant Catalunya hem de suportar això ? !!!!b

#14 Joan del Bages, Manresa, 09/04/2021 - 21:41

Sento ser repetitiu però a mi aquest Donaire cada dia em recorda més, per l'aspecte, al Parada aquell del "Cine de Barrio",. Només li falta aquell que tocava el piano, que em sembla recordar que es deia Pablo Sebastian o quelcom semblant.

#13 Sergi Sergio, Barcelona, 09/04/2021 - 15:03

Quina foto mes maca, dos delincuentes abrazados, Dios los cria y ellos se juntan, gran imagen.

#12 Patumeiro, Sant Patumet, 09/04/2021 - 11:50

Otro chisTorra

#11 electra, Barcelona, 09/04/2021 - 09:03

Cal parlar d'aquest home que és diu Donaire?, no cal donar-li tanta importància.