Publicitat
Política · 27 d'Octubre de 2011. 20:55h.

Un candidat de PxC surt en un reportatge sobre neonazis de TV3

El número 6 a la llista del Vendrell, Jordi Fuertes

Un candidat de PxC surt en un reportatge sobre neonazis de TV3

Imatge de Fuertes publicada al Facebook d'Unitat contra el Feixisme i el Racisme

Jordi Fuertes, número 6 de Plataforma per Catalunya (PxC) a la llista electoral del Vendrell, va aparèixer en un documental emès per TV3 l'any 2008 sobre joves neonazis.

Segons denuncia la plataforma Unitat contra el Feixisme i el Racisme del Baix Penedès mitjançant el Facebook, i recull www.somvilafranca.cat, Fuertes és una de les persones que acompanya el protagonista del documental (al minut 3:33) en una visita a la Llibreria Europa, regentada per l’ex-membre de CEDADE, Pedro Varela.

Precisament, el cap de llista de Plataforma per Cornellà a les passades eleccions municipals, Sergio Serralvo, va confessar en un el mateix reportatge de l'Entre Línies la seva admiració per Adolf HItler, el nacional-socialisme, el racisme i va negar la veracitat de l'Holocaust.

Serralvo, que va ser identificat com un dels participants al concert neonazi al local 'The Other Place' del Poblenou, assegurava que "no es pot negar que la nostra raça és superior perquè nosaltres mentre la resta del món no existia nosaltres ja teníem una cultura, una civilització". Serralvo ha acabat sent expulsat del partit.

Fonts de PxC han assegurat que "el mateix dia que vàrem veure el vídeo i vàrem expulsar el candidat de Cornellà també vàrem obrir un expedient d'expulsió a aquesta persona", en referència a Jordi Fuertes.

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#13 josepxicot, Barcelona, 28/10/2011 - 17:54


Més i més brossa damunt PxC,com es veu que
els seguidors dels partits tradicionals dins la anu
manada "lluita de classes",fan figa,sempre amb
la crítica cap els que volem canviar les coses de
debò,avui en dia els problemes sòn molt dife
rents que fa uns anys,ès la fi de les idiologies.

#12 Eduard, Barcelona, 28/10/2011 - 12:04

Com es nota en les valoracions dels comentaris que aquest és el "diari" oficial de PxC, com van els gossets racistes del partit a votar a favor o en contra com corderets com si això netegés la inmunda imatge del partit jajaja

#11 bert, bcn, 28/10/2011 - 11:13

Tanmateix, per molt que surtin notícies com aquesta, els votants de la PxC, no en fan ni cas. L'únic que interessa és que la PxC ens eviti el futur horrible que ens tenen preparat els partits polítics tradicionals. El proper 20N, si volem tenir futur, a votar a la PxC.

#10 BART, Barcelona, 28/10/2011 - 10:51

No creieu que ja n'hi ha prou de tantes notícies sobre PXC. No veieu que els hi esteu fent una propaganda que no és mereixen? Què passa, que les seves notícies són les més visitades i generen molt volum a la web per la constància de la colla de fanàtics aprenents de Goebbels?

#9 Eva Franquesa, Sabadell, 28/10/2011 - 09:34

No m'esperava menys d'aquests espanyolistes de PxC. Ja sabem de quin peu calcen.