Publicitat
Política · 4 d'Agost de 2010. 15:02h.

Un candidat de Reagrupament presenta Laporta a Girona

Toni Strubell va quart a les llistes de Carretero

Un candidat de Reagrupament presenta Laporta a Girona

El número quatre a les llistes de Reagrupament per Girona, Toni Strubell

El número quatre a les llistes de Reagrupament per Girona, Toni Strubell, participarà aquest dijous en l'acte de presentació de Solidaritat Catalana per la Independència a Girona juntament amb Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran.

Tot i aquest acte conjunt a Girona, des de Reagrupament encara no s'ha donat cap resposta a l'oferta de la formació de Laporta. Solidaritat Catalana ha proposat al líder de la formació Joan Carretero que encapçali la llista per Girona i que el 'reagrupat' Jaume Fernández sigui el número u per Lleida.

Toni Strubell i Trueta (Oxford, Anglaterra, 1952) és un filòleg i actualment és coordinador del Secretariat de la Comissió de la Dignitat, iniciativa per recuperar els documents catalans espoliats per Franco i dipositats a l'arxiu de Salamanca. Toni Strubell treballa actualment a la Universitat de Deusto i escriu a El Punt.

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Gerard, Pacs del Penedès, 05/08/2010 - 12:19

mala decisió aleix

#13 víctor, bcn, 05/08/2010 - 01:05

Toni Strubell és el millor exemple del que els altres prediquen però no fan: independentisme transversal. Dóna suport a tot aquell que cerqui la independència de CAT sense entrar en disputes inútils. Calen més persones tant poc sectàries com en Toni.

#12 Pere (Lausanne), Lausanne, 04/08/2010 - 23:43

Molt bon hotel el Carlemany de Girona. S'hi menja molt bé. El recomano a tothom.

#11 aleix, Salt, 04/08/2010 - 22:17

Ningú pot donar classes al Toni, som molts els que estem decebuts de Reagrupament. La culpa segons ells és del demés, però està marxant un nombre important de gent, potser que reflexionin.Jo ja fa 2 mesos vaig donar-me de baixa.

#10 Jordi B, BCN, 04/08/2010 - 21:15

Toni, ja tens cadira a les tres candidatures. Per mi pots deixar reagrupament JA. L'unitat no s'aconsegueix fent el pamplines a tot arreu, ni debilitant la propia formació..Al finat el quedaràs assegut a terra per babau.