Publicitat
Política · 17 d'Octubre de 2010. 14:11h.

Un candidat de Solidaritat s'esborra del Barça

Toni Strubell afirma que "no penso continuar sent soci"

Un candidat de Solidaritat s'esborra del Barça

Toni Strubell, en una imatge d'arxiu

El cap de llista de Solidaritat Catalana per la Independència a Girona, Toni Strubell, ha assegurat que "no penso continuar sent soci d'un club amb una junta fratricida i que retrocedeix en catalanisme, que busca la divisió i que fa política per sotamà" després que l'Assamblea de compromissaris del FC Barcelona decidís portar l'expresident del Barça i líder de la formació independentista als tribunals per la mala gestió econòmica del club.

En un article publicat a la web de Solidaritat, Strubell ha citat Franco: "joven, haga como yo, no se meta en política" i ha apuntat que "potser si Sandro Rosell hagués estat més jove, hagués estat un receptor ideal per a aquest consell que Franco solia donar amb característic paternalisme. Al llarg de la vida hi ha certes coses que veiem amb cada vegada més prevenció. Com quan algú ens diu 'et vull dir amb tota franquesa...' o 'sincerament, el que penso és que...' Quantes vegades aquestes entradetes no són un avís que el que les seguirà serà una allau de faltes a la veritat? Una cosa semblant és el que penso -no puc evitar-ho- dels que diuen que Laporta era dolent perquè "feia política" i Sandro Rosell és bo perquè "no fa política" (com recomanava Franco, potser?)".

En aquest sentit, ha dit que "el Sr. Rosell ha descrit la votació com 'els tres minuts més importants de la història del Barça'. No volia dir els tres minuts més importants de la campanya de CiU 2010? I jo que pensava que els tres minuts més importants de la història del Barça els havíem viscut a Wembley i Roma!!  En tot cas el que cal valorar d'una votació tan renyida, en un moment de tanta politització, és que potser molta gent dóna suport a Laporta. O no?"

Per últim, Strubell demana "¿què és més polític, que el Barça doni suport a la Plataforma per la Llengua o que el primer viatge del nou president sigui a Extremadura per demanar disculpes?¿Què és més polític, que després de 70 anys Barça TV hagués fet un documental sobre Josep Sunyol o que aquest president del Barça hagués romàs tants anys a la foscor més gran, sense que l'actual junta hagués tingut un sol record per ell el 6 d'agost? ¿Què és fer política, parlar davant les penyes bàsicament en català o fer-ho íntregrament en castellà? ¿Què, en definitiva, és "fer política"? No és hora que ho demanéssim i ens ho demanéssim. ¿El que Franco no volia que es fes o el que fa Sandro Rosell? ¿No és el mateix?"

Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#58 Fallen, Catalunya, 21/10/2010 - 01:32

Llegiu mireu i escolteu:
http://estemfotuts.blogspot.com/2010/10/la-conspiracio-dels-onze-el-club.html

#57 carles, Barcelona, 19/10/2010 - 21:49

Aquest tio esta torrat compara al seu bloc el tema del barça i laporta amb la persecució a companys.

Ara li agrada el textos de salvador sotres.

Un perla ,

#56 Pere Joan, matadepera, 18/10/2010 - 22:28

en castellà . A enemigo que huye, puente de plata.

en català: Com ments muntó, més claror.

#55 rosa, Barcelona, 18/10/2010 - 17:36

El Sr. Strubell parla de fratricidis! Com se'n diu, doncs, el que ell ha fet amb Reagrupament? Ah, si! Es que d'anar quart a les llistes per Girona a pssat al primer lloc amb Solidaritat. Jo d'això en dic ser un caragirada i un aprofitat.

#54 LLUC, hem fet fora Jan i ara ho farem amb Montilla, 18/10/2010 - 14:29

Jan (Bcn), un NO es responsable del que fa el seu cunyat però SI és responsable de mentir a l´Assemblea de Socis del Barça quan el seu cunyat li va pagar la campanya per ser President i era membre de la seva Junta. No acceptes la votació del soci del Barça ?