Publicitat
Política · 14 de Novembre de 2008. 20:04h.

Un candidat del PP, a l'acte franquista de Montjuïc

Va ser el número tres per Martorell a les últimes eleccions municipals

Un candidat del PP, a l'acte franquista de Montjuïc

Yago Ramón Galán, al mig de la foto, amb jaqueta fosca i ulleres, aplaudint durant l'acte

El candidat número tres de la llista del PP per Martorell en les últimes eleccions municipals, Yago Ramón Galán Altemir, va assistir el passat 12 d'octubre a un míting de l'organització ultradretana Democracia Nacional, celebrat a la plaça Sant Jordi, de Montjuïc, a Barcelona, amb motiu de la festa de la hispanitat.

El mateix Yago Ramón ha confirmat a e-notícies la seva assistència a l'acte. El polític del PP ha dit que "no tinc cap tipus de relació amb els organitzadors, i vaig assistir només per curiositat, igual que he assistit a altres actes de Convergència o d'Esquerra Republicana".

Durant l'acte, al qual van assistir diversos centenars de persones, va intervenir el president de Democracia Nacional, Manuel Canduela; Vicente Estarelles, president de l'associació España y i la Memoria i membre de la direcció de Democracia Nacional a València, i Manuel Galiana, empresari i escriptor. Així mateix, es van llegir diverses adhesions, entre elles la de l'eurodiputat Italià Roberto Fiore i la de Blas Piñar, exlíder de Fuerza Nueva.

Publicitat
Publicitat

23 Comentaris

Publicitat
#23 Fran, Llinars, 17/11/2008 - 00:11

No entenc on es el problema de que un espanyol vagi a una festa espanyola i si un panca es fot a fer el gamberro cremant fotos, insultant,sent intolerant,etc...es un bom nano de la terra.Esteu bem tocats de l´ala els pancas.

#22 Rafel, Rubí, 16/11/2008 - 21:38

Us estranya que algú del PP, vagi a una manifestació feixista?. Des del primer dia tothom sap que aquest partit nazi-onalista espanyol, va ser fundat pel ministre franquista Fraga.

#21 XL, Bcn, 16/11/2008 - 19:24

Això es noticia? Pot sorprendre a algú?

#20 dragon, zaragoza, 16/11/2008 - 03:55

mas follar y menos politiqueo

#19 Josep, Girona, 16/11/2008 - 02:43

La gentalla ecspanyola sempre s'ajunta per l'anticatalanitat.

PSC, PP i C's són el vertader càncer de Catalunya. Gent que vol mal als catalans al preu que sigui. Serien capaços de dur-nos a la ruïna per mantenir-nos enganxats a la seva espanya