Publicitat
Política · 3 de Novembre de 2010. 10:50h.

Un candidat del PP al TC denuncia "onanisme" català

"Els diners són el bàlsam racionalitzador de Catalunya"

Un candidat del PP al TC denuncia "onanisme" català

Una imatge del TC

El catedràtic de Dret del Treball i candidat al Tribunal Constitucional pel Partit Popular, Francisco Pérez de los Cobos, assegura en el seu llibre 'Parva Memòria' que "no hi ha a Catalunya acte polític que es preï sense una o diverses manifestacions de onanisme".

En declaracions recollides per La Voz Libre, afirma que "els diners són el bàlsam racionalitzador de Catalunya", a més d'afegir que "l'única ideologia capaç de seguir produint malsons és el nacionalisme". "Quanta mediocritat tapen les banderes! Potser es van inventar per això", afegeix.

En declaracions a 'El País', el catedràtic reconeix que el llibre porta quatre anys publicat, però considera que no creu que tingui "res escandalós". "Jo sóc crític amb el nacionalisme en general, i no amb un en particular. He viscut vuit anys a Catalunya i només he fet aforismes en contra dels actes del nacionalisme català. Espero que no tingui conseqüències per al meu nomenament al Constitucional perquè això seria desorbitar les coses", apunta.

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 pagano, el masnou, 04/11/2010 - 13:02

des del meu "onanisme", em cago en tots els candidats del PP al TC, simbolicament, es clar, hi ha contactes que maten.

#17 Faithless, Barcelona, 03/11/2010 - 21:38

Els catalans portser practiquem l'onanisme però és que els espanyols ens donen pel cul i encara els hem de donar les gràcies.

#16 Pere Agell, Barcelona, 03/11/2010 - 19:07

Aquest paio ha begut oli. De cap de les maneres pot ser nomenat per al càrrec un cop s'ha manifestat bel·ligerant amb el nacionalisme. En general o en particular. Tant se val. Un magistrat del T.C. no crec que hagi de manifestar-se en contra de cap ideologia. Ha de respectar-les
totes.

#15 Marc, Barcelona, 03/11/2010 - 16:38

Aquests " patriotas " a la que veuen perillar el " chollo ", tenen la barra de dir que no volien dir el que diuen ."Todo por la patria".

#14 Cletus, Barna, 03/11/2010 - 15:49

Ara que veu perillar el seu nomenament, és a dir, la seva cartera, fa declaracions moderades i diu que no n'hi ha per tant. És veritat, no n'hi ha per tant però desperteu la desconfiança dels onanistes..