Publicitat
Política · 30 de Setembre de 2010. 17:50h.

Un candidat d'UPyD planteja fer coalició amb Ciutadans

Ángel Manuel Hernández: "hem d'unir els esforços de tots els no nacionalistes"

Un candidat d'UPyD planteja fer coalició amb Ciutadans

Ángel Manuel Hernández, en una foto d'arxiu

Un dels fundadors d'UPyD, Ángel Manuel Hernández, proposarà una coalició electoral amb Ciutadans si és escollit com a cap de llista del partit de Rosa Díez per a les properes eleccions al Parlament.

Hernández, en un article al seu bloc, ha indicat que "la meva candidatura a encapçalar la llista d'UPyD a Barcelona, pretén oferir una alternativa per aquells afiliats de UPyD que considerem que a Catalunya hem d'unir els esforços de tots els no nacionalistes que defensem la llibertat i el respecte a la legalitat constitucional". "En l'actual situació política catalana, la sola possibilitat de dividir el vot no nacionalista pot posar en risc la continuïtat en el Parlament de Catalunya de l'única força política que des de la seva tribuna ha defensat els drets dels ciutadans per sobre dels interessos dels dos grans partits espanyols i dels partits nacionalistes".

"En conseqüència, si aconsegueixo el suport dels afiliats plantejaré a la Coordinadora de Catalunya i al Consell de Direcció de UPyD que reconsiderin la reiterada negativa del partit a una entesa i col laboració amb el partit germà Ciutadans (C's) per a les eleccions autonòmiques pròximes i per les futures municipals i nacionals. No hi ha diferències polítiques que ho impedeixin i sí moltes il.lusions ciutadanes posades en que aquesta unió sigui una realitat política que fructifiqui en la tercera Espanya", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

28 Comentaris

Publicitat
#28 toni, sevilla, 01/10/2010 - 22:38


ara que els de upd veuen que no rascaran bola, es pensaven que arribarien al parlament es veu que de carrer, s'enrecorden de ciutadans xddd

#27 Walzer, BCN, 01/10/2010 - 15:09

Una proposta molt correcta. Veient a Ciutadans i UPyD, o a Reagrupament i laportistes, em ve a la memòria tots aqueslls grupuscles ultraesquerrans de la transició. Una proposta: un partit. Si no, això serà can pixa la gamba

#26 rastahood, cadaqués, 01/10/2010 - 13:10

És que a Catalunya no hi pot haver un partit que no sigui nacionalista català o nacionalista espanyol? CIU,ERC,SI,REAGRUPAMENT i ICV són nacionalistes cat. mentre q PSC,PP,C's,UPyD i PXC són nac. espanyols.
Vaia tela!!

#25 amoscaciques, girona, 01/10/2010 - 13:06

Doncs em sembla una idea brillant!!!

#24 joan, barcelona, 01/10/2010 - 12:43

d´acord os podeu dir H P unidos jamas seran vensidos. apa aneu a.........