Política · 8 de Febrer de 2011. 13:18h.

Un candidat Solidaritat falseja el currículum, segons López Tena

Afirma que Lluís Mosella es fa passar per “assessor parlamentari”

Un candidat Solidaritat falseja el currículum, segons López Tena

Mosella amb Laporta, en una imatge d'arxiu

El portaveu del subgrup parlamentari de SI, Alfons López Tena, en un correu electrònic enviat a tota la militància de Solidaritat Catalana per la Independència, “adverteix d’una situació molt greu relacionada amb la informació continguda en el document de presentació de candidatura del Lluís Mosella que vam rebre tots els adherits de SI el passat cap de setmana”.

López Tena informa que “en el susdit document, el candidat Lluís Mosella afirma en el seu currículum que és 'Assessor parlamentari de Solidaritat Catalana per la Independència', i això no s'ajusta a la veritat".

També denuncia que "Mosella no és ni ha estat mai assessor parlamentari de Solidaritat Catalana per la Independència, ni ha mantingut cap mena de vincle o col·laboració amb el Subgrup Parlamentari del qual jo en sóc el portaveu”.

"Tots els adherits de Solidaritat per la Independència tenen el dret i el deure de fer arribar les seves propostes al Subgrup Parlamentari, i de col·laborar en la redacció de propostes parlamentàries i legislatives, però això no autoritza a autonomenar-se 'assessor parlamentari', especialment quan, com en el present cas, cap proposta ni redacció legislativa ha vingut fins ara del sr. Mosella.”

Lluís Mosella disputa la Secretaria Nacional d'Organització i Finances a Emili Valdero, que havia estat el cap de campanya de Solidaritat Catalana per la Independència per a les passades eleccions al Parlament de Catalunya.

Publicitat
Publicitat

37 Comentaris

Publicitat
#37 JoanMarti, Abrera, 09/02/2011 - 09:48

I tu, Tena, quantes coses vas falsejar

#36 Manel, Barcelona, 09/02/2011 - 09:33

Si llegiu detingudament els estatuts de Solidaritat redactats per Tena i Valdero,veureu que el congrés del dia 20 és una farça.Solidaritat Catalana és una coalició de partits i el congrés és vàlid sols en efecte sobre el partit Sol.per.Ind registrat per en tena i Uriel Bertran.estan esafan.

#35 Manel, Barcelona, 09/02/2011 - 09:27

En Mosella per el que ser potser és un trepa,però és cert que va ser nomenat assessor per mateix Laporta en Junta de Solidaritat.En Tena manteix en tot i està segrestant Solidaritat.Aprofita per a fer-ho el moment de llençar una iniciativa que engresca a Tothom, així ningú el qüestiona.

#34 Manel Camp, Barcelona, 09/02/2011 - 09:23

Alguns dels perfils d'aquí son tant falsos com que jo amb dic manel i soc de Barcelona.
De fet el que si que us puc dir,és que en Valdero és un lladre declarat un fals i un estafador.En Carretero ja el va fer fora.És al culpable de perdre el Barcelona Moda Gaudí.Cesat per això pel Huguet.

#33 Herme Serma, Móra, 09/02/2011 - 09:03

Déu quina banda. A vore quan tarden en treure-li els ulls al pobre Laporta Tena i Uriel. De moment ja s'atrevixen a desautoritzar-lo quan fa declaracions; no el deixen presentar a Barna sinò plega del Parlament;...LAPORTA FES-TE EL LLIT.