Publicitat
Política · 19 d'Abril de 2016. 11:06h.

Un càrrec de CDC veu una "presa de pèl" la refundació

El vicepresident del partit al Vallès Oriental creu que hi ha dirigents que "han de començar a abandonar les seves cadires"

Un càrrec de CDC veu una "presa de pèl" la refundació

Mas, amb els principals dirigents de CDC, durant la reunió del comitè executiu

El vicepresident de CDC al Vallès Oriental i exregidor de Vallgorguina, Jordi Mas, ha llançat dures crítiques al procés de refundació del partit. En un escrit al seu Facebook, ho qualifica de "presa de pèl a la militància". "Per a mi no existeix tal refundació i es tracta d'un mer maquillatge", sentencia.

Mas, que va ser suplent pel Senat en les darreres eleccions generals, diu que en el test de preguntes que es fan als militants de cara a la refundació "falten les més importants", que "sembla que tinguin com a objectiu cansar a qui les està responent" i que "es manipula i redirigeix l'opinió".

El càrrec de CDC es mostra crític amb les persones que han dirigit fins ara el partit, dels quals diu que "perquè hi hagi una refundació real han de començar a abandonar les seves cadires". "Fa massa anys que s'equivoquen i que poc coneixen de la vida real, ja que amb prou feines han treballat fora de la política", remarca.

"Aquestes cadires que tant s'estan protegint des de la direcció de CDC -afegeix- seran el motiu final de la seva desaparició. La gent ja està més que cansada de sempre els mateixos, els mateixos errors, i la mateixa forma de guardar el seu sou polític".

Un dels blancs de les crítiques són els membres de la direcció que provenen de la branca juvenil (JNC). Diu que els que provenen de la JNC només són el 10% de la militància, però, en canvi, ocupen el 90% de la direcció i proposa que s'apliqui un criteri d'igualtat d'oportunitat i de representació del territori.

Finalment, diu que esperarà, "tal com he informat la direcció, fins al Congrés Nacional", però que si no hi ha "un veritable canvi en el partit" diu que dimitirà i es donarà de baixa del partit.

Jordi Mas

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#13 cap gros, palamos, 20/04/2016 - 08:18

La refundacio nomes la fan perque veuen q tot aixo del prusses no va enlloc, quan els dos milions d entavanats demanin explicacions aquests d CDC esperen haver fet un rentat d cara i poder salvar el pelleju i els tunturrulls continuar visquen d lo public q es lo unic q saben fer

#12 Anar provant, Can TBEO, 19/04/2016 - 20:21

Pobrets, què voleu que facin?, han passat de ser garants de l'integritat de l`estat, de donar suport al PP, al Psoe, de treure's les corbates, de promoure JXS, de fer costat a Erc, la Cup i el Sursum Corda. sols els manca aplegar-se amb l'imam de Vic.

#10 Jep, Gavà, 19/04/2016 - 15:04

Desconec el motiu de la crítica, però aquest home té més raó que un sant. La majoria de militants i exmilitants de Convergència n'estan tips de la major part de descerebrats que han portat al partit a la situació actual. I en Mas ja és un cadàver polític. RIP.

#9 Jack, Vic , 19/04/2016 - 14:13

De la foto hay alguien que no haya pillado?.

Falta Corleone Pujol.

#8 Carlos Gomez, Bcn, 19/04/2016 - 13:36

Viaje con nosotros
si quiere gozar.
Viaje con nosotros
a mil y un lugar
y disfrute
de todo al pasar
y disfrute
de las hermosas historias
que les vamos a contar.
Viaje con nosotros
y podra encontrar
atactivos monstruos
que le sonreiran.