Publicitat
Política · 25 d'Octubre de 2010. 16:42h.

Un càrrec de Reagrupament es passa a Solidaritat

S'acomiada dient que "veig molt difícil" que Carretero entri al Parlament

Un càrrec de Reagrupament es passa a Solidaritat

Joan Laporta, en una foto d'arxiu

El coordinador de Reagrupament del Baix Llobregat, Eduard Ametller, s'ha passat a Solidaritat Catalana per la Independència. Ametller va dimitir de les seves responsabilitats al partit de Joan Carretero fa uns dies, i ara s'ha donat de baixa com a militant per anar amb Joan Laporta.

L'exmembre de Reagrupament ha enviat un mail de comiat als seus antics companys de partit on els felicita, al final del correu, "pel tanto de la Carreterina al Montilla", però veu "molt díficil" que Carretero aconsegueixi entrar al Parlament.

Ametller ha dit en el seu mail que "comunicar-vos que ahir vaig assistir a la seva Convenció de Solidaritat, on vaig estar en companyia d'en Jordi Anguera, quedar-ne positivament sorprès de tot plegat. Més enllà de les reserves incials a aquest projecte, algunes de les quals mantinc (res no és perfecte en aquest món) vaig quedar-ne molt gratament sorprés. Per tant, vaig formalitzar la meva adhesió a la Solidaritat".

"En aquest moment torno a tenir el vot decidit, i és cap a aquesta opció. Dic el vot, perquè per la resta, no prendré cap rol organitzatiu ni de lideratge. No ho vaig fer quan se'm va oferir fer-ho i hi havia tota la feina per repartir, i per tant, hauria sigut el moment si ho hagués desitjat, era una època en què ja havia conclós (i callat, per respecte als associats) que Reagrupament havia malbaratat de forma difícilment reversible les seves opcions de liderar i aglutinar l'independentisme, almenys en aquestes eleccions", ha indicat.

Ametller ha afegit que "continuo desitjant, encara que sincerament ho veig molt difícil, que Reagrupament entri al Parlament. I continuo creient que si ho fa, ho farà  amb gent que, tot i que al meu parer encara ha de demostrar les competències necessàries en contrast amb la dificultat de l'objectiu polític, és humanament lloable i fiable, com la majoria de la gent que he conegut a Reagrupament. I també, com la majoria de gent que conec a Solidaritat, tot sigui dit".

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Alba, Barcelona, 26/10/2010 - 19:52

Pobre Reagrupament, li marxa la gent bona cap a la Solidaritat. Canvien de coordinador a RCat, a simple adherit a SCI, tal qual i li diuen poltroner, quins ous!. Els RCats que insulten algú que marxa amb bona educació, volen acabar d'esfonsar el barco? Votar Reagrupament és llençar el vot.

#29 Segador de Sant Andreu, Barcelona, 26/10/2010 - 17:24

Benvingut Eduard!! A la convenció del diumenge no vaig parar de saludar a ex-companys de Rcat.....tothom fuig per la manca de democràcia interna i la incapacitat per arribar a acords amb ningú. A la coalició SI, estem amb el PRC, Alternativa Verda, el PSAN, Unitat Catalana (Cat.Nord).... i Rcat?

#28 Dels PPCC, De Salses a Guardamar, 26/10/2010 - 10:23

Marxar per ser elegit és... 100% legitim? I la gent NO sap com es fan els sondejos. L'únic real sera la votació. Ara no taca, si havia tocat, insultar que tots tenir arguments més o menys vàlids! TOT(e)S a votar independentisme emergent el més clar, contondent, complet i concret (Jo serà Regr.)

#27 Carme, Mollerussa, 26/10/2010 - 00:14

Si Carretero no els fa plegar, pleguen per pròpia voluntat i surten per cames. Potser com a metge Carretero no és tan dolent.

#26 Josep, Vic, 26/10/2010 - 00:06

Albert, no siguis ruc, vam marxar pel despotisme de Carretero i la seva manca total de respecte a la democràcia. Com vols que sigui per anar a unes llistes que no en sortirà cap?. No siguis ridícul