Publicitat
Política · 1 d'Abril de 2013. 12:10h.

Un càrrec d'ERC ingressa a la presó

El secretari de finances al Vallès Oriental és empresonat per no pagar la pensió

Un càrrec d'ERC ingressa a la presó

L'empresonat és dirigent al Vallès Oriental

El secretari de Finances de la federació comarcal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Vallès Oriental, Carles Enjuanes, va ingressar fa uns dies a la presó per complir una condemna de set mesos i mig per un delicte d'abandonament de família, segons informa El Mundo.

Enjuanes manté un llarg litigi amb la seva exdona pel pagament de la pensió alimentària dels dos fills que tenen en comú. El condemnat s'ha negat a pagar aquests diners que ascendeixen ja a uns 84.300 euros, segons ha reclamat la seva exdona.

El polític va ser condemnat el 2006 a quatre mesos de presó, a més del pagament dels diners degut, per un delicte d'abandonament de família, encara que com no tenia antecedents penals no ingressà a presó. A mitjans del 2009 es va celebrar un nou judici ja que Enjuanes seguia sense passar la pensió acordada.

Durant la vista va haver una conformitat entre les parts que acabo amb el compromís del condemnat d'abonar els diners a terminis. Per això, el Jutjat Penal número 20 de Barcelona el condemna pel mateix delicte a pagar una multa de 900 euros, tot i que en cas d'incompliment hauria ingressar a presó, com així ha passat.

El jutge va instar ERC a que confirmés que el condemnat no cobra del partit per tenir un càrrec a nivell comarcal i un altre municipal, ja que també és secretari d'organització de la secció de Santa Eulàlia de Ronçana (Barcelona). Així ho va confirmar la secretària general d'ERC, Marta Rovira, en un certificat enviat al gener.

Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#20 Miquel (lagentnoestonta), Badalona, 02/04/2013 - 17:00

Us vull donar un titular per demà : UNA VEGADA UN MILITANT D'ERC ES VA TIRAR UNA LLUFA !!!!!

#19 BEJOTA, BCN, 02/04/2013 - 13:20

Cataluña independiente tendrá que pedir su adhesión a la UE
El ex presidente del Parlamento Europeo Pat Cox deja claro a los separatistas catalanes las normas actuales del juego. Necesita el apoyo de todos los Estados.


#17 Josep, CARDEDEU, 02/04/2013 - 09:53

EL REY Juan Carlos ara resulta tenia Diners i molts com el P.P. a Suissa balla balla , Galicia el P.P.relacions amb la mafia amb criminals com el de C.I.U. de LLORET . Devant tot aixo no paga la PENSIÓ ala EX--Dona i fills es greu TOTS els politics podrien sermilors no fer escandols

#16 Amb dos, Badalona, 02/04/2013 - 09:52

Per què no dieu que era del Club Super 3 també? Què te a veure la seva afiliació política amb que pagués o deixés de pagar la pensió a la seva família? Segurament també deuria ser subscriptor de la Vanguàrdia o del Cavall Fort i això no ho poseu al titular?

#15 Ciudadano Sinmitos, Barcelona, 01/04/2013 - 23:15

Tratándose de un encargado de Finanzas en ERC, partido en el poder junto a Mas, si va a prisión por no pagar a su ex mujer es porque no funciona el Estat Propi. Todo cambiaría si la justicia española no pudiera meter mano en Casa Nostra Propia. Lo saben bien los Pujol.

#15.1 Kropotkin, Vic, 02/04/2013 - 08:41

No temas amigo, los separatistas no nos hacen sombra. Los españoles seguimos siendo los reyes de la corrupción y el mamoneo político, y como tales se nos reconoce en toda Europa. ..Bankia, Rato, Barcenas, Rajoy, Mato, Cospedal, Urdangarin, Infantas, Camps, Barberà, Matas, EROS, etc, etc...juas, juas