Publicitat
Política · 7 de Novembre de 2008. 13:38h.

Un "comunista" amb Audi A6

El líder d'EUiA es vanta de ser "carter en excedència", però va a TV3 en cotxe oficial

El coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, ha manifestat en una entrevista a Els Matins de TV3 que "em remou l'estómac aquella frase de 'la classe política'".  Miralles, que ha remarcat que "jo continuo sent comunista", ha defensat que "no tots els polítics som iguals". "Jo no sóc classe política. Sóc un carter en excedència, un historiador que no exerceixo, però faig de diputat i de coordinador d'EUiA", ha afirmat.

Miralles també ha afegit que "sóc fill de gent treballadora i els meus interessos, allò que defenso, res tenen a veure amb els objectius de la dreta a Catalunya". Respecte als cotxes oficials, i en qualitat d'usuari dels mateixos i membre de la Mesa del Parlament, el dirigent d'EUiA ha considerat que "s'ha d'explicar millor", a més d'apuntar que "la Mesa del Parlament va estalviar amb la nova operació del lloguer de cotxes oficials 80.000 euros".

La periodista Pilar Rahola li ha retret posteriorment les seves declaracions. "És un carter en excedència, però fa molt de temps", ha recordat irònicament, a més d'apuntar que "per no ser classe política, fa molt que hi viu a la classe política". A criteri de Rahola "hi ha coses que no es poden dir". "Senyor Miralles, vostè ha arribat aquí amb un Audí A6. Si vostè és tant alternatiu, potser que vingui amb un Seat Panda, en un cotxe ecològic o en bicicleta", li ha recomanat. Miralles, com a membre de la Mesa del Parlament, utilitza cotxe oficial.

La periodista ha lamentat que "resulta que de boca no som polítics, però en privilegis sí", i ha denunciat que "ell va formar part d'una Mesa que va aprovar unes despeses pornogràfiques en èpoques de crisi". "No em vinguin amb històries que han estalviat diners", ha preguntat, a més d'indicar que "aquest carter en excedència que no forma part de la classe política, quan li has tocat la despesa i el cotxe oficial, caram com s'ha rebotat". "Alguna cosa grinyola", ha sentenciat la periodista.

Miralles, amb la bandera republicana a la solapa, al Parlament
Publicitat
Publicitat

86 Comentaris

Publicitat
#86 joana, BCN, 10/11/2008 - 13:27

No entenc perquà fa servir el cotxe oficial del Parlament per anar a parlar a TV3 sobre el seu partit polític

#85 Joan N, Barcelona, 10/11/2008 - 13:09

Aquests esquerrans quan necesiten per deixar de sacsejar? 6, 10, 30, 50 milions d'euros per barba? Els hi donem i que marxin d'una vegada. Ens estalvairem temps i maldecaps.

#84 Una Bona Democràcia, significa menys polítics, 10/11/2008 - 10:21

Pep (Manresa) si algun dia som independents veuràs el teu error. No per ser independents tindrem millors polítics. No et dic q hi renunciis a les teves aspiracions, però tindrem la mateixa o pitjor escoria, fes-me cas. Tots són iguals.

#83 miquel, barcelona, 10/11/2008 - 10:20

Pol(Tarragona), el senyor Miralles va amb un a6 per ser membre de la mesa, pero si tv3 estigués tocant a mar, hi aniria amb el veler que te atracat a port ginesta. Amb el sou d'un carter, t'asseguro jo que no pots comprar-te un veler i menys mantenir-lo

#82 Antisocialista Sempre!!!, Barcelona, 10/11/2008 - 10:17

Vés per on, i el Joan Ferran i Serafini escrivint un article fa dies amenaçant a les empreses per si tancaven. Dient que cuidado que tots els que canteven La Internacional s'aixecarien un altre cop contra el patrò desalmat, jajaja. Patètic