Publicitat
Política · 5 de Juliol de 2016. 17:13h.

Un congrés dat i beneït

Un dirigent local de CDC plega perquè “el resultat serà el que diuen els de dalt”

Un congrés dat i beneït

Artur Mas i Carles Puigdemont, durant el consell executiu de CDC (foto: CDC)

El vicepresident de Convergència al Vallès Oriental, Jordi Mas Font, ha anunciat aquest dimarts que abandona el partit quan falten tres dies perquè CDC celebri el seu congrés de refundació. “Èticament no podia participar en un maquillatge del partit i no en una veritable refundació”, segons ha explicat al seu perfil de Facebook.

 

“Aquest cap de setmana es viurà un més del mateix. Milers de militants votant una cosa que ja està feta i decidida des de dalt. I el resultat serà el que diuen els de dalt. Com ha passat tants cops”, ha criticat el fins ara aquest dirigent local de Convergència.

 

Jordi Mas ha denunciat, en aquest sentit, que “els de dalt” volen “seguir a la cadira perquè no han treballat mai fora de la política i saben que no tindran lloc al mercat laboral”. En la seva opinió, la refundació hauria de fer-se “des de les bases”, perquè és “on està la força veritable”. En comptes d'això, assegura Mas Font, el que han fet ha estat un test per justificar la imposició de la direcció”.

 

“La direcció del partit és massa lluny dels problemes del poble, perquè no els ha viscut mai, i això pot representar la fi del partit”, ha advertit el dirigent de CDC al Vallès Oriental, qui ha sentenciat que “aquí està el motiu de la pèrdua de vots de CDC, tot i el sacrifici del president Mas, qui s’ha malrodejat”.

Jordi Mas Font

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#13 botifler1914, Sintaca, 06/07/2016 - 13:10

Pastelería catalana obertura.

#12 Cinta, Barcelona, 05/07/2016 - 23:41

Des d'un principi es veia que és un engany més dels que no volen deixar la poltrona. Ni refundació, ni nou partit , ni nova gent. TOTS SÓN EL MATEIXOS.

#12.1 Vicky, Mataró, 06/07/2016 - 09:18

Tienes toda la razón, hay que ver que bien defines como son estos del PP, PSOE, C's, Podemos, IU, CDC, etc, etc, etc,

#11 Angel, Barcelona, 05/07/2016 - 22:03

Mientras Convergencia siga siendo una central de colocación. (Controlando la Generalitat), imposible la renovación, todo el mundo teme perder algo. El jefe lo decide todo.

#11.1 Siii...pero lo peor es q TODOS hacen igual!, Mas d lo mismo chanchullos muy grandes!, 06/07/2016 - 09:19

Lo q pasa en España d las 17 caciquadas medievales es un escándalo, sin solución viejos, nuevos y medio pensionistas hacen lo mismo!
Esto no tiene solución !
Habrá alguna vez alguno serio???
Creo q NO
Como el q haga no lo pague.

#10 Carlos Gomez, Bcn, 05/07/2016 - 21:03

Aquest home deu saber com guanyarse les garrofes al marge dels amors bacallaners per Catalunya.

#9 Carlos Gomez, Bcn, 05/07/2016 - 20:38

Ara que s´estaven refundant per enganyar als creduls i als subvencionats els tornen a enxampar un cop mes fent pais sense parar una vegada mes.

Nunca es triste la verdad, lo que no tiene es remedio com deia l´enterrat Joan.